A nép szolgálatában – kitálal escort pályafutásáról Kelemen Anna

Jó pár hete fontolgatom, hogy meg kellene írni egy könyvajánlót Kelemen Anna október végén megjelenő, a Harminc nap a nép szolgálatában című  botránykönyvéről. Az ajánló apropóját az adta, hogy az önkormányzati választások miatt, ma megnéztem a jelentősebb sajtótermékek címlapját – vélemények, pikírt szalagcímek után kutatva. A mai lapszámában a Blikk inkább mindenki Annácskájával foglalkozott súlyozottabban. Lássunk tisztán, lehet hogy nekik van igazuk!

Tehát mégegyszer: ezt a könyvajánlót közvetve az önkormányzati választások inspirálták. Nem. Nem a szopás miatt!

Kelemen Anna - borítóSzóval szembe jött velem egy szalagcím, hogy Anna háziőrizetben lévő – egyébként bundázó – futbalistákat látogattott meg. Mintha százezeré’ nyomta volna velük a bulit vagy a szexet. De inkább csak az utóbbit. Bocsánat, majdnem kimaradt: saját bevallása szerint óránként százezerélt szexelt. Persze erotikus hirdetési oldalakon láthattuk őt sokkal kisebb tarifáért is. Dehát az árfolyam mozgások…

Anna által egyszerűen csak “erotikus életregény”-nek nevezett könyv előzeteseiben az olvasható, hogy eljött az ideje, hogy lerántsa a leplet vendégköréről. Azokról az emberekről, akik ilyen-olyan okkal fizettek testéért, erotikus szolgáltatásaiért. Botrányosnak ígérkezik, reméljük valóban az is lesz!

Még azért itt olvashattok erről, de rendeljétek meg Ti is. (a könyvet vagy Annát) 

 

 

további Hírek, ajánlók és érdekességek – az erotikus munka világából

van itt még ajánlat országos és Budapest erotikus masszázs