Álom állás – az igazán erotikus munka

Miről is adhatna hírt egy erotikus munka hirdetésekkel foglalkozó állásportál? Természetesen a világ legjobb állás lehetőségeiről :)

A chilei születésű Jaime Rascone nevű úrról már sokan hallhattatok. Övé ugyanis a világ egyik legjobbnak tartott munkája: minőség ellenőrzéssel foglalkozik egy luxus-kupi hálózatnál. Ami ugye annyit jelent, hogy szúrópróba szerűen tesztelnie kell a bordély szolgáltatásait. Szigorú szempontok alapján, a vendég elégedetségét maximálisan szem előtt tartva, rendszeresen kell ellenőríznie a lányok „munkáját”.

Ha utána olvastok Rascone úr életének, láthatjátok, hogy egy szerencsés véletlennek és a kiállásának köszönheti csodálatos karrierjét. (itt egy csomó cikk). Nagyjából arról van szó, hogy a kreatív, bohém úriember különféle állásokat vállalt DJ-ként és modellként, amikor is egy filmforgatás alkalmával egy előkelő bordélyban dolgozott. A bordély vezetőjének nagyon tetszett főhősünk természete és humora, ezért felkérte őt a nem mindennapi feladatra: ellenőrízze, tesztelje a VIP escort munkára jelentkező  lányokat.
Ez a hír nem mai keletű, de egy nagyon érdekes dolgora szeretném felhívni a figyelmeteket. Hatalmas különbség van a dél-amerikai és a magyarországi karrierek között:
mint láthatjátok az életrajzból…

… előbb volt DJ és csak utána kezdett el erotikus munkával foglalkozni, ez nálunk talán máshogy van manapság…

amint felszabadul ez az állás természetesen a mi erotikus munka hirdetéséink között fogjátok találni elsőként az állásajánlatot!