Titkos munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez REGISZTRÁLJ ITT
A legkorrektebb feltételek.Top verdienst! (Tulajdonos hirdetése)
Most még nagyobb, és szebb lakásba várunk, a megszokott forgalomtól eltérően még több vendéggel!A forgalom garantált. Koordinátor segít neked mindenben, kezeli a telefont, fogadja a vendégeket, stressz nélküli munkakörnyezet, egy igazán pörgős, luxus, regisztrált privátlakásban.
Magas árak, rugalmas munkaidő.Saját szobád lesz, gyors wifi áll a rendelkezésedre, hirdetések többfelé(neten a legnépszerűbb online oldalakon, és újságban, egyénileg kiemelve is), munkaeszközök..természetesen mindez ingyenesen:-)
Legális, hivatalos munka.Profi marketing.Állandó vendégkör, korrekt feltételek, rejtett költségek nélkül! Németországban ********** től engedélyre van szūkség.
Mindent ami az engedélyhez szūkséges a ház intézi, és minden segítséget megkapsz! Az új prostitúciós törvény szerint csak gumival történhet minden, ennek ellenére az árak nem csökkentek, és a konkurencia kiesése miatt(sokan nem tudták biztosítani az új feltételeket), most még nagyobb forgalom tapasztalható.
Ne keresgélj tovább, barátságos csapat, magas kereset vár rád, nagyon jó feltételekkel dolgozhatsz:-) Legyen erotikus kisugárzásod, mosolyogj...heti ********** eus kereset vár rád.
Gyere ki akár csak egy hétre, és visszajárós leszel:-)1 hét,  10 nap, és 2 hetes terminek.Pornósoknak, playmate lányoknak, profi portfolióval rendelkezőknek EXTRA magas kereset.Ha nem rendelkezel profi portfólióval, saját fotóssal megoldjuk.Ha felkeltettem az érdeklődésedet, keress bizalommal a részletekért.Mindenkinek válaszolok, és minden kérdésedre választ kapsz:-)
Tel.Viber/WhatsApp:  **********