Titkos munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez REGISZTRÁLJ ITT
Sziasztok.
Szeretnek egy kis bemutatkozast irni rolunk. :)
4 haza van a fonoksegnek:
Villa le Rouge: Baden baden 
Ez a haz a legnagyobb,ketszintes nagy szobäkkal, 6 dolgozos szobaval es kulon alvos szobäkkal a länyoknak.Hatalmas nappali,konyha es 4 furdoszoba, ebbol 2 csak a länyoknak van fenntartva.Alltalaban 8-10 läny dolgozik itt egyszerre.
********** /> Eve Paris: Stuttgart 
A központban levo legforgalmassabb hely egesz Stuttgartban.A luxus ott a felsö fok ahogy csak kepzeleted engedi. :) 7-8 läny dolgozik itt alltaläban. 6 gyönyörüen berendezett szoba äll rendelkezesetekre a munkähoz,minden szoba tusoloval van felszerelve.Länyoknak külön tusolo es helyseg ahol napközben tudnak lenni.
********** /> Karlsruhe: Haus Berger 
1 eve teljesen felujitott 4 szobas studio,nagy nappali±etkezö a lanyoknak ahol napközben tudnak nyugodt stresszmentes kürölmenyek közt lenni. :) Itt ältalänban max. 4 läny dolgozik.A hely Karlsruhe legforgalmasabb utcajan  helyezkedik el. 
********** /> Karlsruhe: Love Girls 
Karlsruhe sziveben 25 eve müködö 3 szobas kisebb studionk,rengeteg törzsvendeggel. Itt 3-4 läny dolgozik.
********** /> Tehat tobb lehetöseg is van. Feles rendszerben vagytok es 100 euro tiszta kereset felett 25 euro adot kell fizteni a Finanzamtnak (Adohivatal).Amit extrazol az termeszetesen a tied.
Araink:
20min 50 Eu
30min 90 Eu
45min 130 Eu 
1St 150 Eu 
Ovszert,papirtörlöt biztosit a haz,azonban sikositot hoznod kell magaddal.Vagy vehetsz itt is egy nagy tubus nalunk 10 euro nälunk.Foglalhatsz több hetes termint es kiprobalhatsz egy termin alatt tobb helyet is heti vältäsban.Minden häzban recepcios segiti a munkadat,igy a nyelvtudas nem feltetel,de nyilvan ha el tudsz beszelgetni veluk,többet ki tudsz belölük szedni,mert a szobaban mar magadra vagy utalva.Termeszetesen alap a wifi,a fözesi lehetöseg,bevasarlasi lehetöseg,zärhato szef es takaritanod sem kell,mert minden hazban takaritonö jär. Nyitvatartäsi idö: 10-01-ig mindennap 
Az uj törvenyek szerint Nemetorszägban,fenykepes ugynevezett "Prostituierte Passport"-tal tudsz dolgozni,ami egesz Nemetorszagban ervenyes.Ennek elintezeseben termeszetesen segitunk neked.A hivatal ezt az igazolvanyt altaläban 2 evre ällitja ki.Amikor kijössz nem kell aggodnod,hogy nincs meg ilyen igazolvänyod,el tudsz kezdeni dolgozni.Rögtön megkerjuk neked az idöpontot a hivatalba es ez mär eleg lesz ahhoz, hogy munkaba allj.
Ha jönni szeretnel küldj magadrol pär täjekoztato jellegü adatot (kepek,szervizlista stb.) es kerlek jelöld meg az idöpontot mikor lenne jo neked.
Ha toväbbi kerdesed lenne ezen a szämon ersz el minket ± ********** Viber,Whatsapp,Visszahivunk)
Toväbbi szep napot! :)