Titkos munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez REGISZTRÁLJ ITT
Angolul beszélő, dekoratív lányokat keresünk online modell munkakörre Európa legnagyobb webcam stúdiójába!A MansionWorldWide Stúdió egy 750 m2-es panorámás budai luxusvillában helyezkedik el, profi, kedves csapattal, akik mindenben a segítségedre lesznek. A villa 20 szobával, szaunával, jakuzzival és medencével rendelkezik.Tapasztalt mentoraink a szakma minden fortélyát ismerik, egyedi, személyre szabott profilok kidolgozásával és folyamatos menedzselésével biztosítjuk, hogy minél előbb sikereket érhess el. Ha velünk dolgozol, rövid időn belül kiemelkedő, Nyugat-Európai színvonalú bérezésre tehetsz szert.
Amit neked kínálunk: - Teljes diszkréció! Azokon az oldalakon ahol dolgozni fogsz Magyarország le van tiltva, így nem fognak felismerni! - fiatal, lendületes, profi csapat - luxus körülmények, első osztályú technikai felszereltség - folyamatos oktatás, képzés, teljes körű támogatás - legális, 8 órás munkavégzés, személyre szabott munkaidő-beosztás (iskolai tanulmányokkal összeegyeztethető) - fotózások, videók készítése, egyedi profilok létrehozása - tematikus szobák, változatos műsorterv készítése.
Jelentkezz, ha: - elmúltál már 18 éves - önmagadra és környezetedre igényes vagy - legalább társalgási szinten jól beszélsz és írsz angolul - szeretsz mosolyogni, szereted az embereket - szeretnél egy profi csapat tagjává válni.Ha úgy érzed köztünk a helyed, küldd el jelentkezésedet az ********** ********** e-mail címre. Kérlek az e-mailben jelöld meg TELEFONSZÁMOD, írj egy rövid BEMUTATKOZÁST, és csatolj 2-3 KÉPET MAGADRÓL (legalább egy darab egész alakos és egy teljes arckép)! Kérdéseidre szívesen válaszolunk az alábbi telefonszámon: **********
  ********** /> Várunk téged is a Mansion World Wide Stúdió csapatába!