Titkos munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez REGISZTRÁLJ ITT
Sziasztok!
Kiemelt kereseti lehetőséget kínálunk Nyugat-Németország egyik legforgalmasabb, bejáratott és pörgős, KORREKT ÁRAKON dolgozó, a város legrégebb ideje működő, az új jogszabályi feltételek szerint REGISZTRÁLT, belvárosi privát házában.
Ha bírod a sok munkát, akkor megtaláltad a Neked való helyet!
Folyamatos és állandó vendégkör, korrekt feltételek!
Nyugodt, igényes és szép exkluzív lakás vár.
A 2017. július 01-jén hatályba lépett jogszabálynak megfelelő munkavégzés, a regisztrációs ügyintézésben szükség esetén segítséget biztosítunk! Maximálisan legális, privát, biztonságos (kamerával és riasztóval ellátva) és diszkrét munkavégzés.
Nyelvtudás nem feltétel!
Hetente kétszer kisbusz közlekedik Budapest és Siegen között, az utazásban szükség szerint segítünk.
(Ha repülővel szeretnél utazni, annak sincs akadálya, Dortmund, Köln és Frankfurt repterek 100 km-es közelségben találhatóak, a reptéri a transzfert szívesen biztosítjuk számodra.)
Egyszerre maximum 3 lány dolgozik, saját szoba, nappali szoba (wifi, tv, hifi, széf), 2 db fürdőszoba és konyha (mosógép és szárítógép) biztosított, illetve minden, ami otthonossá teszi az amúgy is családias hangulatot.
Amennyiben csinos, kedves, igényes és talpraesett lány vagy - vagy akár önmagára adó, érett nő - (tehát ********** eacute;ves korig), akkor az alábbi elérhetőségek egyikén vedd fel velünk a kapcsolatot!Jelentkezz még ma, foglald le következő termined nálunk! 
Minden kérdésedre bármikor, készséggel válaszolunk.Telefonszám (Viber): **********