München legexkluzívabb munkahelye felvételt hirdet!

Egyedi és ellenállhatatlan – ilyen a Red Diamond munkaajánlata is!


Törzsvendégekkel rendelkező tetőtől-talpig luxus színvonalon felújított klub, most új, magyar főnökséggel várja az új lányok jelentkezését! Magára igényes, rugalmas és kedves lányok jelentkezését várják! – ha ez igaz rád, és 21 éves elmúltál, akkor nincs akadálya, hogy azonnal kezdj és jól keress!

Az üzlet exkluzív bár résszel rendelkezik, ahol kellemes légkörben alapozhatsz a vendégeddel, valamint escortra is van lehetőség! Itt minden adott ahhoz, hogy sokat keress!

“Áraidat és hogy mit – mennyiért vállalsz, csakis Te határozod meg! Mi nem támogatjuk azokat a helyeket, ahol rákényszerítik a lányokra az alacsony árakat!”

Fix napi leadó – Magas kereset – igényes munkakörnyezet

diamondMünchen belvárosában található a Red Diamond Club, ahol új/magyar főnökséggel nyíltak újra a kapuk a régi és új vendégek számára. A Red Diamondban 5 luxus színvonalú mindennel felszerelt szoba áll a rendelkezésedre, ahol teljes kényelemben, stresszmentesen tudsz dolgozni.

diamondAz üzlet saját weboldalán, valamint az összes nagy hirdetési oldalon és az újságban is hirdetnek téged – így a törzsvendégek mellé garantáltan lesz elég új vendéged is! A munka a Red-Diamondban teljesen legális, így érkezésedtől kezdve hivatalosan, bejelentve dolgozol, amit szintén a főnökség intéz!

diamond

A munkához szükséges dolgokat is a ház állja, így ne kell azon stresszelned, hogy érkezés után futsz a boltba, mert valami otthon maradt… Ahogy megérkezel, minden várni fog (tiszta ágynemű, törölközők, stb..) és már kezdhetsz is dolgozni!

A Red-Diamondban dolgozó lányokra külön biztonsági személyzet, valamint kamerarendszer is vigyáz!

Ahogy a képeken is látod, igazán magas színvonalon lett felújítva az épület és a szobák!

Minimum 1 hétre érkezhetsz, de javasolt a 10 nap vagy több hét!

Mondd el a hirdetőnknek, hogy az Erotikusmunka.info oldalon láttad a hirdetését!

☟ Jelentkezz itt egyenesen a hirdetőhöz ☟

Így vagyok elérhető:
Csak mobilonCsak SMSViberen isWhatsApp

Üzeneted, kérdéseid:

Képküldés #1

Képküldés #2

Képküldés #3

Biztonsági kérdés, pipáld be: