Pornósok, és pornós múlttal rendelkezők FIGYELEM!

Szerepeltél már felnőtt filmekben, és szeretnél stabilan sokat keresni? A Royal Models várja a jelentkezésed!

 


profil-royalDolgozz a Royal Models csapatában legálisan Németországban!
Több városban várják a privát lakásaik érkezésed, ahol stabilan, kényelmesen meg tudsz keresni heti 1 Millió forintot – a vendégek kifejezetten keresik a pornós múlttal rendelkező lányokat, így nullás naptól sosem kell félned!
Nem véletlenül működik minden Royal Models privát lakás Észak és Nyugat Németországban több, mint 10 éve, profi csapattal, jó szervezéssel és ugyanazokkal a korrekt feltételekkel! Ezekbe a bejáratott, németországi luxus privát lakásokba keresnek mindig új lányokat 1-2 vagy több hetes terminekre Oldenburg, Herford, Karlsruhe, Böblingen városokba! Maximum 3 lány dolgozik együtt stúdiónként, és mindenkinek saját hirdetése, és külön szobája van.

 

Itt alapvetően garantált a nagy forgalom, sok törzsvendég, profi hirdetés és családias munkakörnyezet.

Ne becsüld alá a jó munkakörnyezetet! Nem mindegy, hogy igényes lakásokban dolgozol egy szuper csapatban, ahol megvan a privát szférad, és bármi gondod van 0-24 órában azonnal segítenek, vagy egy semmi közepén lévő 1szobás lakásban 8 másik lánnyal! Ezért sose bízz olyan ajánlatban, ahol nem mutatnak képet, hova is fogsz menni dolgozni. A Royal Models lakásainak nincs mit szégyellni, hisz egy 5 csillagos szálloda is megirigyelhetné a berendezést!:)

Tapasztalt tulajdonosként pontosan tudom, mire van szükséged ahhoz, hogy kellemes környezetben, maximális diszkrécióval és korrekt feltételekkel, elégedetten dolgozz nálam! Jelenleg 5 németországi nagyvárosban rendelkezem profi privát lakásokkal, de előtte évekig Svájcban, Baselben is vezettem több, kiváló üzletet. Kinga

Biztosak vagyunk benne, hogy ha egyszer is termint foglalsz, az egyik kedvenc helyed lesz! Miért is?

A Royal Models tartja árait évek óta, és az összes ott dolgozó lánynak a legjobb feltételeket teremtik meg, hogy elsősorban Te érezd magad jól és persze a lehető legtöbb pénzt vidd haza! Jelentkezz Most, és dolgozz a legjobb feltételekkel, ahol nincsenek nullás napok, nincs több stressz a pénz miatt.

 

Elérhetőségek:

… Mondd el a hirdetőnknek, hogy az Erotikusmunka.info oldalon láttad a hirdetését, köszönjük…

Jelentkezhetsz itt is:

Mondd el a hirdetőnknek, hogy az Erotikusmunka.info oldalon láttad a hirdetését!

☟ Jelentkezz itt egyenesen a hirdetőhöz ☟

Így vagyok elérhető:
Csak mobilonCsak SMSViberen isWhatsApp

Üzeneted, kérdéseid:

Képküldés #1

Képküldés #2

Képküldés #3

Biztonsági kérdés, pipáld be: