Sex Drive-In: Svájcban ilyen a Box

Zürichben tavaly nyáron kezdtek el kísérletezni a hatóságok a sex drive-in létrehozásával: egy régi ipari területen olyan sex-box bordélyokat hoztak létre, ahol a lányok az autóval érkező kuncsaftokat fogadhatják biztonságos körülmények között.

Szex drive-in Hollandiában épült először, majd Németországban is megvalósították ezt az erotikus munka koncepciót.

Sex Drive-In Bonn

Sex box Bonnban – Forrás: Wiki

A védett területeken biztonsági kamerákat és riasztó gombokat helyeztek el a lányok védelme érdekében, valamint az egymástól faparavánnal elválasztott autóbeállókat is úgy tervezték meg, hogy a sofőr ne tudjon, de a szexmunkás azonban könnyen kiszállhasson a járműből, ha nem érzi magát biztonságban.

Sex Drive-in Ameszterdam

Sex Drive-in Amszterdamban – Forrás: Wikipédia

A zürichi belvárosból a drive-in területére költöző prostituáltaknak be kellett szerezniük a szükséges engedélyeket és adót is fizetnek, cserébe biztonságban dolgozhatnak, emellett mosoda, zuhanyzó és kávézó is van a területen.

Sikeres a szex drive-in Svájcban

A BBCNews cikke szerint a drive-in elérte célkitűzéseit, hiszen védi a lakosság nyugalmát és a szexmunkásokat is. A hatóságok azonban azt is elismerik, hogy nem mindenki elégedett: a város határában dolgozó erotikus munkát végző lányok ugyanis arra panaszkodtak, hogy bevételük csökkent, mivel túl messze találhatók a belvárosi bárok, privát lakások és FKK klubok.

Ennek ellenére a drive-in létrehozói pozitívan értékelik az elmúlt egy év tapasztalatait annak ellenére, hogy felépítése és üzemeltetése Svájcnak mintegy 2 millió euróba (kb. 630 millió forint) került.

Erotikus munkák Svájcban itt.