Webkamerás munka a világ 1. számú oldalán

Légy webcam modell, dolgozz webcam munkát

A legegyszerübb erotikus, de szexmentes munka a webkamerás munka, amit otthonról is végezhetsz – ajánlott fiúknak, lányoknak, pároknak egyaránt 18 éven felül!

Építs karriert vagy csak használd ki ezt a kiváló lehetőséget, amivel pénzt kereshetsz otthonod melegéből – főnök, szervező, közvetítő – nélkül! Ha elmúltál 18 éves, szeretsz mosolyogni és könnyedén bánsz az emberekkel, akkor ezt neked találták ki. Teljesen mindegy hogy fiú, lány vagy pár vagy, könnyedén regisztrálhatsz és akár azonnal elkezdhetsz pénzt keresni, mindezt legálisan, könnyedén és otthonról.

Hogy mi kell a webcam munkához?

Szélessávú internet – PC vagy laptop jó minőségü kamerával – minimális angol nyelvtudás – és egy nyugodt hely ahol ‘dolgozhatsz’. Részletes cikket erről itt írtunk már.

Keress pénzt szórakozva, akár minimális angol nyelvtudással is!

  • Rugalmas munkaidő – Te döntöd el, hogy napi 1-2 órát vagy akár egész nap dolgozol.
  • Szórakoztató és érdekes beszélgetések – ismerkedj meg érdekes és főleg gazdag emberekkel, akik szívesen költenek pénzt a veled való ‘beszélgetésre’
  • Fizetés kéthetente – a kikeresett pénzedet minden pillanatban nyomon követheted és 2 hetente meg is kapod Payoneer kártyádra.

Ha most regisztrálsz magadnak ingyenesen Payoneer kártyát ide kattintva, akkor 25 dollárt (7100 Ft) kapsz ajándékba! Ne maradj le!

Mit kell csinálnom?

Az élő show azt jelenti, hogy privát élő chat beszélgetést indít veled egy ügyfél, aki percdíjat fizet érte – ebből részesedsz TE akár 80% mértékig! Te döntöd el meddig mész, azaz mit engedsz az ügyfélnek és mit nem. Hangsúlyozom itt senki nem nyúl hozzád és nincs fizikai kapcsolat, így maximálisan TE irányítasz!

Természetesen az ügyfeleknek érdekes és izgató kérései vannak feléd, ezért fizetnek. Minél tovább tart egy ilyen ‘webcam müsor‘, annál több pénzt keresel.

Munkád igazából a chatelés és minél több idő eltöltése privát élő show sugárzásával. Az ügyfelek tömege rád vár és amint felkapcsolódsz a hálózatra, azonnal rád írnak tömegesen. Az ügyfelek zöme USA-ból és Nyugat Európából érkezik és nem igazán okoz problémát nekik kifizetni bármennyi pénzt.

Vigyáznak rád a webcam munka során:

Letilthatsz konkrét felhasználót és egész országokat is, ha nem szeretnéd, hogy pl Magyarországon látható légy. Kereseted is garantáltan megkapod, hiszen az ügyfelek hitelkártyájuk adatai megadásával regisztrálnak, így nem tudnak fizetés nélkül privát show-t kérni tőled.

Keress milliókat akár DOLLÁRBAN!

A webcam oldal TOP 3 legjobban kereső modellejei eddig fejenként több, mint 1,3 millió DOLLÁRT kerestek (370 millió Ft)

Ezen kívül minden héten megjutalmazzák modelljeiket a felhasználók szavazati alapján – $10 000 a TOP100 felhasználónak hetente!

Az átlagos kereseted meghatározni lehetetlen. Függ attól, hogy hány órát dolgozol naponta, mennyire jól bánsz az ügyfelekkel, milyen minőségü kamerád van és persze mennyire van elragadó és bájos. Ha számszerüsíteni kellene, akkor átlagosan havonta 500.000 FT kikeresni nem probléma.

Ha bármilyen kétséged vagy kérdésed van, először kezd el a regisztrációt magyar nyelven és kövesd az utasításokat. Részletesen és egyértelmüen lépésről lépésre segít az oldal a regisztrációban és a munka elkezdésében.

 

Sziasztok, én már 1 éve dolgozom webcam modellként és megmondom őszintén eszem ágában sincs mást csinálni. Igaz éjjelente vagyon online rendszeresen de megéri:)

-Anna