A WG6 Studiók Bázel városközpontjában Rád várnak!

WG6: forgalmas privát lakások Bázel (Svájc) központjában!
Diszkrét környéken, a Messe és a Musical színház környékén – Nagy forgalom garantált!

 

Nincs is jobb lehetőség ha egy igazán forgalmas, mégis vendégeid számára diszkrét helyet keresel Bázelben, ahol önállóan dolgozhatsz. Ha az utazásban illetve a hirdetéseiddel problémáid lennének, a WG6 szívesen segít a szervezésben! Kezdők jelentkezését is várják!

ESCORT munkára (outcall) is van lehetőséged!

Több lakásban is tudsz termint foglalni a városközpontban, ahol főnökség nélkül egyedül, saját szabályaid szerint tudsz dolgozni NINCS LEADÓD – NINCS FŐNÖKÖD aki megmondja mit hogy csinálj..

A kiadásod hetente fix 500 CHF lesz, amit a ledolgozott hét után kell csak kifizetned és ezen kívül semmiféle váratlan kiadásod nincs.

Önállóan dolgozni tudó, független lányok jelentkezését várják – itt Te dönthetsz mindenről – angol, vagy német nyelvtudás fontos, mivel svájci tulajdonos adja ki a lakásokat!


A WG6 privát lakások mind teljesen felszereltek, igényesek, valamint a biztonságodért 24 órás kamerás megfigyelő rendszerrel felszereltek! Minden szobához saját névre szóló csengő, TV és internet tartozik! Ahogy a képeken is láthatod mindig igényes, tiszta helyre fogsz érkezni:

 

Minden bérlő megkapja a főnökség maximális támogatását! Valamint segítenek pontos hirdetéseket csinálni – célzott hirdetések a legjobb oldalakon! Továbbá egyedülállóan monitorok vannak a házban, ahol folyamatosan fut a reklámod! Biztos kereset vár!

Érkezésed és távozásod a WG6 csapata szervezi! Minden lány 100%ban legálisan dolgozik! A hivatalos svájci munkavállalási engedélyt a fönökség készíti el neked mire megérkezel, hogy azonnal tudj kezdeni!

Jelentkezz még MA!

ZARA WANDA (ANGOL, NÉMET NYELVEN)

… Mondd el a hirdetőnknek, hogy az Erotikusmunka.info oldalon láttad a hirdetését, köszönjük…

Jelentkezhetsz itt is:

Mondd el a hirdetőnknek, hogy az Erotikusmunka.info oldalon láttad a hirdetését!

☟ Jelentkezz itt egyenesen a hirdetőhöz ☟

Így vagyok elérhető:
Csak mobilonCsak SMSViberen isWhatsApp

Üzeneted, kérdéseid:

Képküldés #1

Képküldés #2

Képküldés #3

Biztonsági kérdés, pipáld be: