Titkos munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE

GENF (Svájc) belvárosában bejáratott privátok

40% LEADÓ | 20 ÉVE NYITVA | PROFI HIRDETÉSEK | LEGMAGASABB ÁRAK | MAGYAR RECEPCIÓSOK ÉS LÁNYOK | STABIL VENDÉGKÖR

Igényes 18-35 év közötti lányoknak, akik tudják mit akarnak és a legjobb feltételeket keresik!


Magyar származású tulajdonosnőként csinos lányokat keresek bejáratott, hivatalosan működő luxus szintű privát lakásaimba és exclusive villáimba Genf belvárosában. 

Nálam a legmagasabb árakon dolgozhatsz olyan vendégkörrel, amit sehol máshol nem érhetsz el. Genf városát nem kell bemutatnom senkinek, hiszen Európa és Svájc egyik leggazdagabb városa és régiója kizárólag exclusive, gazdag vendégkörrel, akik keresik és igénylik az egyedi szolgáltatásokat és kedves - csinos lányok társaságát. Genf főleg az üzletemberek, cégigazgatók, hírességek gyűjtőhelye, ahol sok ismert név is megfordul rendszeresen.

 

Ők mind a Te vendégeid is lehetnek, itt a lehetőség, hogy lecsapj rájuk!

Nálunk escort munka lehetőséged is van, azaz ellenőrzött és átlagon felüli vendégkörhöz is eltudunk juttatni, ahol biztonságosan és hihetetlen magas árakon tudsz dolgozni! A legdrágább luxus hotelokban vannak egyedi hirdetéseink, minden nap megrendeléseket teljesítünk!

Hogy miért jó ez neked? 

Bármelyik 'egyszerű' privát lakáshoz képest többszörözheted a kereseted! Extra pénzhez jutsz a hatalmas borravalóknak hála! Több hirdetést kapsz, mint bárhol máshol és könnyebben kiépítheted a vendégkörödet. Nem kell bent ülnöd a lakásba egész nap ?

8 különálló privát lakásom és villám van a belvárosban! 

✔️ Mindenkinek profi hirdetéseket készítünk külön és a legjobb hirdetőoldalakon jelensz meg!

✔️ A legmagasabb európai és svájci árakkal dolgozunk!

✔️ Főleg magyar, profi és kedves recepciósokkal dolgozom és a legtöbb lány is magyar

✔️ A legjobb munkafeltételeket kínálom, korrekt leadóval és rejtett költségek nélkül

✔️ Én 20 éve nyitva vagyok és azóta dolgoznak nálam biztonságban magyar lányok is

Korrekt 40% leadód lesz és semmi más❗

A klasszikus hirdetéseken kívül szinte minden napilapban és havi megjelenésű magazinban hirdetek! 15 különböző svájci hirdetőoldalon is fent vagyunk + a saját weblapomon naponta 1500 vendég látogatónk van + plakátok, rádió, reklámautók, napilapok, turistáknak szóló magazinok hotelokban.

Kereseted naponta 1000 CHF felett lesz - ez már a Te részed!

 

✗ Nyelvtudás nem feltétel de francia és/vagy angol nyelvtudás előny

✗ Biztonságos munkahelyek tiszta vendégkörrel.

✗ Munkavállalási engedély 20 CHF-be kerül

Megszámolni sem lehetne a sok filmsztárt, sportolót és hírességet, akik itt élnek... Ők mind-mind a Te vendégeid lehetnek! Gyere és csapj le rájuk most!

Az összes üzlet egyedi luxus bútorokkal és felszereléssel van ellátva, hogy a Te és a vendégek kényelme is garantálva legyen. Wifi internet, tv, dvd és minden munkához fontos és szükséges dolog rendelkezésedre áll.

Minden kiválasztott új jelentkezőnek ingyenes portfólió készítése profi fotós által indulás előtt, hogy te is tudj maximálisan keresni mar az első naptól (részleteket megbeszéljük)

Amint látjátok nem dolgozhat nálam 'bárki'. Minden tiszteletem a tiétek, de kizárólag csinos, dekoratív, igényes lányokat fogadok! Nem tudok dolgozni idős, kövér, fogatlan nőkkel, sajnos ezt le kell hogy írjam mert minden áldott nap jelentkeznek ilyenek is! Nem kell modellnek lenned, nem sztárokat keresek! Természetesen szép, színvonalas lányokat keresek, akik ugyanezt várják el tőlem! 

Tel, Viber, Whatsapp: +41 76 531 90 55 (Edina a tulajdonos)

E-mail: [email protected]

Web: www.geneva-erotic-jobs.com

Minimálisan 1 hétre érkezhetsz, de javasolt a 10 nap vagy több hét! Utazás repülővel Genfbe, vagy magánbusz is jár házhoz minden címhez, erre elérhetőséget kapsz és meg is előlegezem, ha szükséges.