Titkos munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
A lányok kedvenc bécsi helye már új tulajdonossal vár!
Régóta jól ismert és bejáratott, forgalmas munkahely vár Bécsben! Az extra magas kereset és a rengeteg törzsvendég megmaradt, de az új tulajdonosok egy sokkal jobb, barátságos csapatot hoztak létre! Rugalmas munkaidő és korrekt feltételek várnak - nincs levonás és büntetés!
Bécs 6. kerületében található az Elite 32 privát háza, ahol rengeteg visszajáró vendég vár! Dolgozz a közelben, modern, igényes környezetben! Ha elmúltál 18 éves és csinos, kedves lánynak tartod magad, itt a lehetőség, hogy jelentkezz! Ne hagyd ki! Kezdők jelentkezését is várjuk!
Nálunk mindenki magyar, így nem gond ha nem beszéled a nyelvet! A telefont kezeljük helyetted és a munkához szükséges eszközöket is biztosítjuk! Ha nincs zöld kártyád segítünk elintézni!
Kis létszámú csapat: max 4 lány dolgozik egyszerre! Minden szobához külön tusoló tartozik! Itt nem kell szabadidődben takarítanod, mivel a recepciós a terminek foglalása mellett ezt is elvégzi helyetted! Közel vagyunk a sétáló utcához, így bármire is lenne szükséged, a közeli boltokban biztosan megtalálod!
Nálunk az alap ár tényleg az alapot tartalmazza így ha extrázol duplán profitálhatsz!
Ami nálunk vár:

magas kereset
napi elszámolás
munkaeszközök
hirdetések minden felületen
kiutazás
korrekt, vidám csapat
százalékos leadó - 60  ********** minden extra a tied - nem kerülhetsz minuszba!!
felszerelt konyha

További információ magyar nyelven telefonon / viberen / whatsappon! Minden kérdésedre válaszolunk!
Roxy: **********
Alex: **********
TULAJDONOSOK ELÉRHETŐSÉGEI!