Titkos munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Svájcban magas kereset és igazi luxus vár - mellébeszélés nélkül!
Mi nem azzal kezdünk, hogy NEM garantálunk, mert nálunk GARANCIA VAN szinte MINDENRE!!!
Svájc első és egyetlen legális „Budget Puff“-ja vagyunk Bern Kantonban (a főváros megyéjében).
Hogy miért vagyunk mi az első és miért vagyunk különlegesek?
A „Budget“ szó „spórolást“ jelent. A svájci emberek híresek a pénz beosztásrol / spórolásról. Ez alól nekik a prostitúció iparága sem kivétel. Kiváló minőséget szeretnének jó áron. Rengeteg „olcsó hely van“, de olyan nincs, ahol kedvező áron luxus kategória a mérvadó, ezért is valljuk „egyetlennek és különlegesnek“ magunkat.
Mi megtaláltuk ennek az iparágnak a „kiskapuját“ és létrehoztunk egy olyan helyet, ahol luxus körülmények között egy „tökéletes illúziót“ nyújtunk a vendég számára: jutányos áron. Ehhez elengedhetetlen egy jól megszervezett munkafolyamat, csinos / igényes lányok becsületes szervizzel és a szigorú higénia / tisztaság megteremtése.
Azt is fontos megemlítenem, hogy luxus Puffot építettünk, ahova ha belép a vendég azonnal Versace tapéta és minőségi LED bútorok tárulnak a szeme elé, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy „jó helyen“ érezze magát. Ezután kõvetkezel TE! :)
Naponta maximum 5-6 lány dolgozik egyszerre
így a minimum 8-10 vendég / lány GARANTÁLT!
  
Csinos, igényes, új munkatársakkal szeretnénk csapatunkat bővíteni, a "színvonal rontására" esélyt sem adunk. Nincs konkrét típusokhoz kötve az elképzelésünk, de molett lányokra sajnos itt igény nincs, tehát kérem duci lányok ne jelentkezzenek!
   
18 éves kor felett várom a jelentkezéseket; becsületes munkavégzés, pozitív beállítottság, életerős, jó kommunikációs képesség, magára és környezetére igényes és valamelyik idegen nyelven minimális szinten társalogni tudó hölgyeket - akiknek fontos, hogy a vendég egy jó szervizt kapjon (extrák vállalása nem kötelező, de előnyt jelent).
A leadó 50%, amiért nálunk kapsz is szolgáltatást, hisz te is szolgáltatsz!
Nagyon fontos szerepet játszik nálunk az „adok-kapok“!
Rövid kint tartózkodás is lehetséges, mivel tényleg sokat kell dolgozni, s nem biztos, hogy testileg / lelkileg pl. egy hétnél tovább bírsz akár napi 15-20 vendéget bevállalni (mosoly és kisugárzás elengedhetetlen ehhez a napi vendégszámhoz).
A pihenő fontos, hogy aztán újult erővel térhess vissza hozzánk ismételten.
Munkavállalási engedély ügyintézése ingyenes mint ahogy a kiskönyv is!
Dresscode:
Koktél ruha vagy divatos csinos felső mini szoknyával, leggins, elegáns overall, magas sarkú cipő, kiegészitők ( fehérneműben TILOS itt vendéget fogadni )!
Alkoholista, gyógyszerfüggő, kábitószeres lányok kérem kiméljenek minket, mert nagyon rövid lesz a karrierjük nálunk. 
Itt nem Kontaktbár jellegű, „italért könyörgök“ rendszer uralkodik. Nálunk nincs tánc és italfogyasztás sem!
Részletesen tájékoztatlak a pontos árakról, nyitvatartásról, kiutazásról, illetve bármely kérdésedre legjobb tudásom szerint szinte azonnal válaszolok!
Elérhető vagyok a következő telefonszámon:
(hívhatsz és írhatsz is): ********** Viber, WhatsApp)
Galéria: