Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Lányokat, Ts lányokat illetve Dominákat keresünk Németországban!
A Fantasy Girls egy privát ház Németországban, Heidelbergben ahol négy dolgozó szoba áll rendelkezésedre, valamint recepciós segíti a munkád! 30 éve működik a ház, ezáltal rengeteg vendégre számíthatsz! Teljesen felújított luxus környezet várja az új lányokat, akik szenvedélyükkel és erotikus kisugárzásukkal elkáprásztatják törzsvendégeink!
KERESET HETI 3500 EUR, vagy TÖBB
Teljesen felszerelt DOMINA STÚDIÓ is rendelkezésre áll, így dominák jelentkezését is várjuk!
Sok törzsvendég és nagyon jó kereset, valamint 100% diszkréció garantált! A munkaeszközökről, és a személyre szabott reklámodról mi gondoskodunk, ami több prémium weboldalon is fut és 3 újságban!
 #rugalmas munkaidő #stabil munkahely #recepciós 
A házban van wi-fi, jacuzzi és szauna, mosás illetve főzési lehetőség, és ami a legfontosabb, minden lánynak külön szoba! A zöldkártyában segítünk, ami a lányok számára teljesen ingyenes 
Száját széf és zárható öltöző szekrények mindenkinek biztosítva vannak. Minden adott a számodra, vásárlási lehetőségek csupán 5 perc sétára vannak a bevásárlóközpontban, ahol szolárium, éttermek, ruha boltok találhatók.
Amit kínálunk:

Napi elszámolás
korrekt főnökség
50:50% - feles rendszer
recepciós
nincsenek meglepetések, minden nap megkapod a fizetésed
minden extra a tied 100%-ban
Női főnökség 

Amit elvárunk:

betöltött 18 éves kor
Profi fotó
Nyelvtudás jó ha van de nem szükséges
Magára és környezetére igényes lányok jelentkezését várjuk
Férfi ( menedzserek ) kísérete nélkül 

Ha egy váltásra illetve változásra van szükséged, akkor nálunk tökéletes helyen vagy! Várjuk az igényes lányok és TS hölgyek jelentkezését a Fantasy Girls privát házában! Kiutazásban segítünk!
Galéria: