Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Szalonunk egyike a város legnagyobb, legforgalmasabb, legszínvonalasabb és legbiztonságosabb masszázs szalonjainak Budapesten.
Kiemelt hangsúlyt fektetünk masszőzeink szaktudására, ezért a megfelelő szakképesítéssel nem rendelkező jelentkezők számára Tanúsítványt adó képzést biztosítunk.
Nálunk sokkal kedvezőbb feltételekkel dolgozhatsz, mint más helyeken. Kényelmesen, jó körülmények között kereshetsz annyi pénzt, amennyit máshol sehogy, vagy csak nehézkesen, esetleg olyan dolgokat vállalva, amire te sem vagy büszke.
Nem kizáró ok, ha nincs tapasztalatod, előképzettséged.
Részmunkaidőban és teljes munkaidőben is dolgozhatsz nálunk.
NINCS szexuális szolgáltatás! Igényes, kultúrált vendégkör, túlnyomórészt külföldiek, ezért az angol nyelv legalább alapszintű ismerete feltétel!
Kiemelkedően magas jövedelem, akár már pár nappal a munkakezdés után. Garantáltan a város legkedvezőbb feltételei. Azonnali munkakezdési lehetőség. Legális, bejelentett munka!
Kényelmes, luxus munka körülmények és családias, jó társaság. Szalonunk korlátozott számban tud csak új masszőzöket foglalkoztatni, ezért ne habozz és küldd el jelentkezésedet MOST, mielőtt elfogynak a szabad helyeink!
Jelentkezés fényképpel (Legalább egy, de inkább több egész alakos, arcos fotó Rólad) és telefonszámmal az email címen lehet.