Magyarország legcsajosabb erotikus munka hirdetőoldala 2013 óta
Üzemelteti: red-life.net

GYK

Gyakori kérdések és válaszok

Figyelem, csalásveszély

A Red-Life hirdetőoldal hálózathoz kizárólag az  erotikusmunka.net + erotikusmunka.info weboldalak tartoznak! Nemrég megjelent több főoldali hirdetésünk és grafikai anyagunk (profil kép, banner) egy számunkra idegen magyar weboldalon a tudtunkon kívül. Minden jelentkezőt maximális óvatosságra intünk, ha új - kicsi - igénytelen - gyanúsan hibás hirdetőoldalon jelentkezik vagy regisztrál, mivel felhasználhatják az adataid, képeid, jelszavadat is akár! A RED-LIFE hirdetőoldalak maximálisan igényes hirdetéseket kínálnak és mindent megteszünk a biztonságos regisztráció, jelentkezés, kapcsolatfelvétel érdekében is. Ha tőlünk idegen weboldalon találtok RED-LIFE tartalmat, kérlek szóljatok nekünk!

❗Olyan apróhirdetés került fel más hirdetőoldalakra, amiben a RED-LIFE nevében lányokat keresnek!

A RED-LIFE hirdetőoldalhálózat saját célra, direktben soha nem keres és nem közvetít lányokat, illetve nincs a tulajdonunkban semmilyen erotikus vállalkozás. Kizárólag erotikus munka hirdetőoldalként működünk és minden hirdetés, ahol a nevünkben toboroznak hazugság, NE DŐLJETEK BE!

Jelentkezés, kapcsolatfelvétel

- Kapcsolatfelvételnek nevezzük a jelentkezési lap kitöltését + a hirdetésben szereplő elérhetőségek megtekintését is 'mutasd' gomb segítségével.

- Ha a hirdetés már nem rendelkezik ingyenes kapcsolatfelvétellel, akkor ingyenes jelentkezési lapot biztosítunk, viszont a jelentkező elérhetőségeit emailben már nem küldjük el, de a nevét, üzenetét és képeit igen! Belépés után a hirdető 60 napig felfedheti a jelentkező elérhetőségeit 1 kattintással (fizetésköteles - 2 kredit) és felveheti a kapcsolatot vele azonnal, így lényegében egyesével is megvásárolhatók a jelenktezők elérhetőségei ingyenes apróhirdetés használatával. 

- A jelentkezés kitöltése után a hirdetőnek azonnal emailt küldünk a jelentkező által kitöltött adatokkal, képekkel. Másnap emlékeztetőül újra elküldjük a jelentkezőt a hirdetőnek, hogy biztosan felvegye a kapcsolatot vele, így kizárólag a hirdetőn múlik, hogy felveszi e a kapcsolatot az érdeklődővel.

 - Jelentkezéskor mindig légy óvatos! Mindig győzödj meg a hirdető minősítéséről (ellenőrzött / nem ellenőrzött / ellenőrzött és megbízható) és ez alapján döntsd el, milyen képeket csatolsz. Meztelen és arcos képeket ne küldj ingyenes hirdetéseknek. 

Ellenőrzött és nem ellenőrzött hirdetések, hirdetők

Számtalan panaszt kaptunk az elérhetőségek nélküli, valótlan és kamu apróhirdetésekkel kapcsolatban. Minden egyes újonnan regisztrált hirdetőt és újonnan feladott apróhirdetést ellenőrzünk és lehetőségeinkhez mérten próbáljuk kiszűrni a problémás hirdetőket, akiket azonnal kitiltunk, törlünk! Tapasztalataink szerint kizárólag úgy tudjuk ellenőrizni és kiszűrni a valótlan hirdetéseket, ha a hirdetők befizetnek (feltöltenek kreditet) az oldalunkon, így kitöltik a számlázási adataikat, elérhetőségeiket és utalással, sms-el vagy kártyás fizetéssel fizetnek.

Célunk, hogy a munkakeresőink számára ellenőrzött, biztonságos és valós erotikus munka ajánlatokat kínáljunk, így 3 féle jelvénnyel jelöljük az egyes hirdetések és hirdetők minősítését! A jelvények megjelennek minden egyes hirdetés kontakt dobozában, az összes hirdetés lista nézetében és a hirdető profilján is!

 Nem ellenőrzött hirdetők:

Még soha nem töltött fel kreditet, nem emelte ki hirdetését, nem tudunk róla semmit! Kizárólag ingyenes apróhirdetései vannak! Nem adta meg sem a számlázási adatait, sem az elérhetőségeit.

 Ellenőrzött hirdetők:

Töltött már fel kreditet és kiemelte a hirdetését is, így ellenőrizni tudtuk őt! Számlázási adatait és elérhetőségeit megadta!

 Ellenőrzött és megbízható hirdetők:

Töltött már fel kreditet és többször kiemelte a hirdetését + rendelt már erotikus munka ajánló hirdetést is, így maximálisan ellenőrizni tudtuk őt! A munka ajánló hirdetés megrendelése során mindig részletesen beszélünk a hirdetővel, elkérjük vállalkozása adatait, címét. Számlázási adatait és elérhetőségeit is megadta!

Telefonszám lekérése az ingyenes apróhirdetésekben

Ingyenes apróhirdetések számára 1 ingyenes jelentkezőt biztosítunk (jelentkezési lap formájában), de az elérhetőségeket nem jelenítjük meg! A hirdetőnek így lehetősége van kipróbálni az oldalt és hirdetéskiemelés után már megjelennek elérhetőségei és ingyenesen kapja a jelentkezőket is. 
- Munkakeresőknek lehetőségük van LEKÉRNI az ingyenesen feladott apróhirdetésben szereplő elérhetőségeket is (telefonszám, viber, whatsapp, e-mail, web cím), aminek az ára 2 kredit. Regisztráció / belépés / Kreditfeltöltés szükséges a funkció eléréséhez. 
- Kizárólag azoknál a hirdetéseknél tudod lekérni az elérhetőségeket, ahol megadták azokat! Ahol nincs megadva elérhetőség, azt jelezzük számodra az adott hirdetésben! Figyelem, az ingyenes apróhirdetések nem ellenőrzött hirdetők!

Regisztráció, belépés, profil

- Az új regisztrációkat azonnal ellenőrizzük! Hibás / nem működő / kamu email címmel rendelkező felhasználókat azonnal töröljük a tartalmaival együtt!  Profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon (HU, SK, CZ, PL, DE, ENG, RO nyelveken) illetve az erotikusmunka.info és az erotikusmunka.net hirdetőoldalakon is! Jelszavadat belépés után tudod módosítani az adatlap szerkesztés résznél. Jelszó vagy belépési probléma esetén kattints az 'Elfelejtetted a jelszavad?' gombra!

- A legfontosabb és legtöbb funkció eléréshez mindig jelentkezz be: Hirdetés feladás, fórumhasználat, üzenetküldés, kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő, automatikus jelentkezési lap kitöltés, titkos ajánlatok elérése, telefonszám lekérés, jelentkezők felfedése és számtalan újdonság.

- Hogyan törölhetem a profilomat? Küldj e-mailt a [email protected] címünkre a regisztrált email cimedről ez ügyben. Kérlek indokold meg, miért törlöd magad a közösségünkből, hogy javíttani tudjunk hirdetőoldalainkon!

- Miért törölték a fiókomat? Többszörös azaz duplikált fiókokat és az azokhoz tartozó hirdetéseket nem engedélyezünk! Ne regisztrálj és ne használj több felhasználói fiókot hirdetések feladására! Célunk, hogy mindenki valós 1 fiókkal rendelkezzen!

Üzenetküldés (elérhetőségeket automatikusan szűrjük)

- Minden felhasználó számára napi 5 üzenet küldését engedélyezzük és üzenetedről értesítést küldünk emailben a címzettnek! 

TILOS az elérhetőségek küldése privát üzenetben (email, web, telefonszám, facebook név)! Érdeklődhetsz a munkaajánlatról, szabad helyekről, vagy bármilyen más kérdésed felteheted, de jelentkezni kizárólag a hirdetésben szereplő elérhetőségeken vagy jelentkezési lapon keresztül lehet! Az üzenetküldő nevére kattintva megtekintheted a hirdetéseit, ahol aztán jelentkezhetsz az általa kínált munkára. 

Barátnőm keresem és/vagy más hasonló üzenetekben is tilos az elérhetőségek küldése (email, web, telefonszám, facebook név) küldése, mivel ez hirdetőoldalunk számára közvetítésnek, kerítésnek minősülne. Ezeket a korlátozásokat azért vezettük be a Ti érdeketekben, mivel szinte minden üzenet toborzásról, csalásról szólt és lehetetlen volt kiszűrni a valós 'csak barátnőm keresem' személyeket.

Email / SMS és egyéb értesítések

- A regisztrációval elfogadod a feltételeinket és engedélyezed a hírlevél és email értesítések fogadását. SOHA nem spamelünk és küldünk számodra értéktelen leveleket. Minden egyes email alján megtalálod a leiratkozáshoz szükséges információkat!

- Kizárólag a profiloddal / hirdetéseiddel kapcsolatos email értesítőket küldünk számodra, illetve munka kereső felhasználóknak egyéb hasznos és fontos emailokat küldünk érdekes munkaajánlatokról, vagy a hirdetésfigyelőre feliratkozóknak számukra fontos hirdetésekről. 

- Hirdetőink számára SMS értesítéseket küldhetünk hirdetésének lejáratáról vagy épp kiemeléséről, illetve a megrendelt kredited jóváírása után is azonnal sms-ben értesítünk! Munkakeresők számára nem küldünk sms értesítéseket!

Hirdetésfigyelő
- Több kategóriára és/vagy országra feliratkozhatsz! Ha 'erotikus munka' érdekel csak Svájcban, akkor állítsd be az 'erotikus munka' kategóriát és 'Svájc' országot.
- 3 naponta küldjük le emailben a beállított szürésnek megfelelő, addig feladott új apróhirdetéseket, így azonnal lecsaphatsz rájuk! A profil oldaladon a hirdetésfigyelőkben bármikor törölheted a beállításokat!

Hirdetés feladás, szerkesztés, kiemelés

Csak valós és működő e-mail címmel adj fel apróhirdetést. Ha elírod az e-mail cimedet, akkor nem kapod meg a jelentkezőidet, illetve hibás email cimmel rendelkező hirdetéseket töröljük!

Az újonnan feladott apróhirdetéseket ellenőrizzük! Valótlan / törvénybeütköző / kamu vagy bármilyen más probléma miatt a hirdetést azonnal törölhetjük!

Ingyenes apróhirdetésben nem jelennek meg elérhetőségeid és 1db kapcsolatfelvételt engedélyezünk! Kiemelt hirdetésekben megjelennek az elérhetőségeid és az ARANY kiemelt hirdetésre 30db, PLATINA kiemelt hirdetésre 50db kapcsolatfelvételt biztosítunk! Ha elfogynak az előfizetett kapcsolatfelvételeid, akkor az elérhetőségeid már nem jelennek meg és a jelentkezőket rejtve (nem felfedve) kapod. Emeld ki újra a hirdetésed és újabb ingyenes kapcsolatfelvételeket biztosítunk és megjelennek elérhetőségeid is.

Az ingyenes apróhirdetésekben szereplő elérhetőségeket (szövegben, címben, képeken, kontaktdobozban) automatikusan kitakarjuk és amíg nem emeled ki azt, addig nem látható az érdeklődők számára! Korlátlan számú kiemelt hirdetésed lehet melyek automatikusan a lista elejére ugranak + megjelennek elérhetőségeid és feltűnő háttérszínt kapnak.

Kredit feltöltés, fizetés, költéseid

Hirdetőoldalaink HTTPS biztonsági tanusítvánnyal rendelkeznek és maximális diszkrécióval kezeljük hirdetőink adatait. Minden befizetésről számlát állítunk ki, amit megtalálsz a profil aloldalad 'SZÁMLÁK' részén és letöltheted bármikor.

Belépés után a profilodban megtalálod részletesen, hogy mire költötted a kredited (Költéseim menüpont).

Átutalás esetén, ami maximálisan diszkrét befizetési megoldás, csak a felhasználónevedet kell megadnod az utalás megjegyzés részében, így bankszámla kivonatodon soha nem jelenik meg a hirdetőoldal neve, címe vagy bármilyen érzékeny információ. Menj a kreditfeltöltésre, válaszd a átutalást és kredit összegét, majd megjelenítjük és leküldjük emailben is a számlaszámunkat, felhasználói neved és a szükséges információkat. Amint beérkezik az átutalt összeg, azonnal jóváírjuk és email + sms értesítést is kapsz! Átutalás esetén pontosan annyit fizetsz emennyi kreditet rendelsz, azaz nincs feldolgozási díj. 

- Kártyás fizetés esetén a DaoPay cég a fizetőpartnerünk és a hitelkártya adatokat csak velük osztod meg. Cégünk és munkatársaink soha nem látják a befizetések adatait és a bankkártya vagy számla kivonatodon soha nem jelenik meg a hirdetőoldalunk neve, címe vagy bármilyen számodra érzékeny információ. A kártyás fizetés azonnali, biztonságos és automatizált kredit feltöltési megoldás, viszont 10%-os feldolgozási díjjal működik, ami azt jelenti, hogy ennyivel drágábban tudod megvásárolni a választott kreditet. A feldolgozási díjat a kártyás fizetést biztosító cég vonja le tőlünk. 

- Magyar SIM kártyával tudsz emelt díjas SMS-el fizetni, amit a netfizetes.hu fizetőpartnerünk biztosít. A telefonszámládon soha nem jelenik meg a hirdetőoldal neve, címe vagy bármilyen érzékeny információ! Az sms fizetés azonnali, biztonságos és automatizált kredit feltöltési megoldás.

- Bitcoin fizetés, azaz virtuális pénzzel történő befizetés nem automatizált. Akár 24 órán át is eltarthat, míg jóváírodik a kredit száma a fiókodban. A virtuális pénzek árfolyama rendkívül változékony és mi mindig az adott befizetés idejének az árfolyamán számolunk.

Kártyás fizetés

A kártyás fizetés egy tőlünk független fizetési kapu által biztosított szolgáltatás, amit a Daopay Bécsi cég biztosít. A fizetés automatikus, azaz ha a kártyád adatait jól írod be és van elegendő pénz rajta, illetve a bankod nem blokkolja a tranzakciót, akkor automatikusan feltöltődik a megrendelt kredit. 

10%-os kártyafeldogozási díj: A kártyás fizetéseket feldolgozó, tőlünk független cég minden tranzakcióból automatikusan 10%-ot levon, ami az ő díjuk. Számodra ennyivel drágább a kártyás fizetés, viszont előnye, hogy azonnali, automatikus kreditfeltöltést biztosít. 
Elutasított fizetések: Sajnos a kártyás fizetést biztosító cég önállóan is email értesitéseket küld a hirdetőinknek, amik néha megtévesztőek is lehetnek. Ha elutasítják a tranzakciót, azaz Declined állapotban van a tranzakció, akkor is ugyanazt a email küldik el hirdetőinknek, mintha sikeres lett volna. Ha automatikusan nem töltődik fel a kredit és sikeresnek írja a tranzakciót, akkor minden esetben elutasított tranzakcióról beszélünk, amit a rendszerben mi DECLINED állapotban látunk. Ennek több oka lehet: a bankod elutasította a fizetést / nincs elegendő pénz a kártyán / rosszul írtad be a nevet / rossz ország van beállítva a jobb felső sarokban...
Ebben az esetben próbálj másik kártyát használni vagy ellenőrizd a beírt adatokat újra, illetve a bankodnak is jelezheted, hogy fizetni szerettél volna. Declined, azaz elutasított állapotú tranzakcióknál nem veszünk le pénzt a kártyádról, amit ellenőrizhetsz is internetbankingod segítségével.
A KIFIZETEM gombra kattintás után a webbilling.com oldalon adod meg a kártya adatokat, ami automatikusan felismeri az országot, ahonnan internetezel és ez alapján beállítja a jobb felső sarokban az országot (country). Mindig állítsd át az országot a kártyádat kibocsátó országra. Példa: Magyar bank által kibocsátott kártyával szeretnél fizetni Svájcból, akkor a jobb felső sarokba Switzerland helyett Hungary-t állíts be. 
Card Holder name: Ide azt a nevet írd be ami a kártyán szerepel.
Address: A red-life oldalakon kitöltött számlázási nevet és címet fogja a rendszer automatikusan kitölteni. Ha a kártyához más név és cim tartozik, akkor írd át itt. 
Card Number: 4x4 számjegy, ami a kártyádon szerepel szóköz nélkül, egybeírva.
Expiry date: Kártyán szereplő lejárati dátum
CVV / CVC code: Kártya hátulján szereplő 3 számjegyü kód

Rólunk

A RED-LIFE Magyarország és Európa legnépszerűbb erotikus munka hirdetőoldalhálózata, mely 7 nyelven és 9 országban működik 2014 óta! Magyar, szlovák, cseh, lengyel, román, angol, német nyelven teljesen különállóan más-más domain címen működnek a RED-LIFE hirdetőoldalak.

Nem google translatoros, gagyi hirdetőoldalakról van szó, hanem minden nyelven az adott országban élő, anyanyelvi szinten beszélő helyi munkatársunk segítségével építettük ki az oldalak látogatottságát, népszerűségét, illetve a tartalmak, hirdetések fordítását is. 

Célunk egyszerű és világos: Korrekt, ellenőrzött és minőségi erotikus munka ajánlatokat kínáló, illetve Európa legnépszerűbb és legtöbbet használt hirdetőoldalhálózatát hoztuk létre. A legtöbb jelentkezőt / a legtöbb erotikus munka hirdetést / a legtöbb erotikus munkát kereső és kínáló felhasználót a RED-LIFE oldalakon találod Európa minden országából!

A RED-LIFE hirdetőoldalakat 7 nyelven és 9 országban hirdetjük a google adwords-ben, azaz a google találati listában! 6 állandó munkatársunk van 2014 óta, akik teljes állásban nap, mint nap azon dolgoznak, hogy a RED-LIFE oldalakon kizárólag biztonságos és ellenőrzött, de főleg minőségi erotikus munkákat kínáljunk! Csapatunk tagja között olyan értékes munkatársak találhatóak, mint a hirdetés értékesítő / hirdetőoldal adminisztrátor / kreatív grafikus / senior programozó fejlesztő / vezető projectmanager / könyvelő - titkárnő - asszisztens! Állandó csapatunk tagjai rajtuk kívül a fordító - tolmácsok, akik nem teljes állásban de 24 órán belül elérhetőek számunkra és angol, német, szlovák, cseh, lengyel, román fordításokat végeznek!

Gyors, nagy kapacitású, értékes szervereink biztosítják a biztonságos és megbízható működést, illetve dedikált SMTP szolgáltató által küldünk naponta több 1000 fontos emailt számotokra. Ezen kívül SMS gateway, azaz sms küldő szolgáltatón keresztül küldjük a rövid sms üzenet értesítéseket hirdetőinknek. Ezek relatív magas és állandó kiadások számunkra. 

A közösségi médiákban (twitter, facebook, instagram, google plus) évek óta több 100.000 megosztással segítettük hirdetőink népszerüsítését. 

Az elmúlt években számtalan munkanapot töltöttünk az oldalaink fejlesztésével, fordításával, új funkciók kitalálásával és azok megtervezésével, így nagyságrendileg több 10 millió Ft-ot költöttünk el! Állandó havi költségeink a fejlesztés, szerverek, smtp és sms szolgáltatók, fizetőkapuk, illetve munkatársaink bére, ami együttesen több millió Ft havonta! Európa több országában cégeket alapítottunk és kizárólag átláthatóan és legálisan működünk! Minden befizetésről számlát állítunk ki és az adókat befizetjük! 

Ezeket az információkat csupán azért közöltük, hogy mindenki számára tiszta és érthető legyen, mire költjük a feltöltött kreditek és hirdetéskiemelések árát és hogy mennyi energia, idő és pénz szükséges a RED-LIFE üzemeltetésére, ami pénz nélkül lehetetlen vállalkozás volna! Emeld ki hirdetésed, rendelj bannert vagy munka ajánlót vagy csak tölts fel kreditet, amivel támogatod Te is hirdetőoldalainkat - ez a Te érdeked is!