Magyarország legcsajosabb erotikus munka hirdetőoldala 2013 óta
Üzemelteti: red-life.net

Erotikus munka blog, hírek, érdekességek, újdonságok

A blog az erotikus munka világából származó hírekre és érdekességekre koncentrál, ahol napi szinten friss cikkeket írunk mindenről ami az erotikus munka és szexmunka világában fontos. Találsz itt minden kategóriában híreket, legyen az escort munka vagy ügynökség és a masszázs munkákról is szót ejtünk. A táncos munkákról is szó lesz és minden más erotikus jellegű munkaajánlatról is.

Portörlés és porszívózás Éva kosztümben
EROTIKUS MUNKA BLOG | Emma 2018-10-12
36x
Meztelenség vagy takarítás? A meztelen bejárónő és erotikus munkája
Portörlés és porszívózás Éva kosztümben nagyon magas órabérben. Munkaruha nincs, de bugyi sem, sőt teljesen meztelenül kell takarítani, na jó egy körömcipő megengedett...  Erotikus unkájáról mesélt egy nő, aki meztelen takarítónőként dolgozik. Az erotikus munkák közül újra nagy népszerűségnek örvend a bejárónő vagy éppen takarítónő extrákkal, vagyis a munkáját Éva kosztümben végző erotikus munkás.

BDSM szobába várja az extrém
EROTIKUS MUNKA BLOG | Emma 2018-10-03
63x
Erotikus munka extrém körülmények között egy BDSM szobában
BDSM szobába várja az extrém szexre vágyó vendégeit a szexmunkás. Megkötözött és bekötött szemű ügyfél, aki ezt kimondottan élvezi és hétről hétre visszajár az ő dominájához, és újabb eszelős, bizarr kalandra vágyik... A hétköznapi BDSM a erotikus stúdiók világában. Erotikus munka kicsit bizarrabb formában ez a BDSM, amire manapság szinte mindenki rákattan és elsősorban azon ügyfelek akik egy kicsit kötetlenebbül próbálják ki először.
Magyarországon egyre többen válnak prostituálttá
EROTIKUS MUNKA BLOG | Emma 2018-09-27
81x
Volt, van és lesz... A prostituált lét Magyarországon. Megéri?
Magyarországon egyre többen válnak prostituálttá és erotikus munkát vállalnak. Én csak egy kurva vagyok, de nincsenek anyagi gondjaim. A mindennapok anyagi biztonságában élek. Ki miért választotta az erotikus munkát? Az erotikus munkák vállalása egyre jobban teret hódít, egyre többféle és fajta erotikus munkát lehet vállalni. Kezdve az egyszerű meztelen takarítástól a luxus prostituált szolgáltatásig.
Egy prostituált mesélt nekünk erotikus
EROTIKUS MUNKA BLOG | Emma 2018-09-21
92x
7 év prostituáltként, Klári mesélt nekünk erotikus munkával eltöltött időszakáról
Egy prostituált mesélt nekünk erotikus munkájáról és az elmúlt 7 évéről. Kiemelkedő élet színvonalon élek amit őszintén szólva prostituáltként dolgozva alapoztam meg. Már látom az elmúlt 7 év nem volt hiábavaló, sőt kiemelkedő. A biztos jövő alapjai. Ha házat építesz stabil alap kell, és ez a 29 éves prostituált akit nevezzünk most Klárinak bátran elismeri, hogy erotikus munkával alapozta meg jelenlegi életszínvonalát.