Magyarország legcsajosabb erotikus munka hirdetőoldala 2013 óta

Üzemelteti: red-life.net

Erotikus munka blog, hírek, érdekességek, újdonságok

A blog az erotikus munka világából származó hírekre és érdekességekre koncentrál, ahol napi szinten friss cikkeket írunk mindenről ami az erotikus munka és szexmunka világában fontos. Találsz itt minden kategóriában híreket, legyen az escort munka vagy ügynökség és a masszázs munkákról is szót ejtünk. A táncos munkákról is szó lesz és minden más erotikus jellegű munkaajánlatról is.

A magyarországi szexmunkások többsége saját
EROTIKUS MUNKA BLOG | Emma 2018-12-04
3159x
A szexmunkások élete a piroslámpás magyarországi privát lakásokban
A magyarországi szexmunkások többsége saját lakásában dolgozik, és fogadja vendégeit. Erotikus munkával foglalkozók vallanak arról, hogy számukra miért pont a privát lakás a legjobb megoldás. Szexmunkások és a piroslámpás lakások. A magyarországi erotikus munkások döntően lakásokban dolgoznak, köszönhetően a nem egyszerű törvényi szabályozásnak. Számukra sokkal biztonságosabb, ha az ügyfelet saját privát lakásban fogadja.
Szexmunkából keresi meg a tandíjat,
EROTIKUS MUNKA BLOG | Emma 2018-11-28
3556x
Így él és tanul egy szexmunkából élő egyetemista Budapesten
Szexmunkából keresi meg a tandíjat, és e mellett saját lakása és autója van. Vidéki nagyvárosban születtem, onnan költöztem fel egyetemre. Akkor még többen béreltünk egy kis lakást. Minden kezdet nehéz, a szexmunka egy lehetőség volt. Szexmunkából keresi meg a tandíjat Klári, nevezzük most így őt, és mind e mellett rendelkezik saját új autóval és lakással.
Erotikus munkával foglalkozók mesélnek kuncsaftjaik
EROTIKUS MUNKA BLOG | Emma 2018-11-21
1742x
Álmomban már láttalak, avagy erotikus álom amit a prostituált valósít meg
Erotikus munkával foglalkozók mesélnek kuncsaftjaik különleges kéréseiről. Az álmokban megjelenő erotikus jelenetek, történetek vagy éppen szexképzelgések nem is kicsit vannak hatással azon emberekre akik emlékeznek az álmaikra. Erotikus álmok és a szexmunkások. Az erotikus munkások számtalan olyan történetet tudnak mesélni, ahol a kuncsaft álomképét kellett megvalósítani.
Így dolgoznak a prostituáltak Budapest
EROTIKUS MUNKA BLOG | Emma 2018-11-20
2635x
Hetente 7 nap erotikus munka az utcán, Budapest egy külső kerületében
Így dolgoznak a prostituáltak Budapest határában minden nap. A budapesti prostituáltak egy nagy része az utcára kényszerül, hogy életét kicsit jobbá tegye. Megéri az utcán dolgozni? erre a kérdésre kerestük a választ. Az erotikus munkával foglalkozók nagy hányada még ma is az utcán keresi meg azt az összeget amiből ő és családja megtud élni. A prostituáltnak nem csak azok állnak akik rendelkeznek lakással, hanem olyanok is akik ezt a mesterséget az utcán kénytelenek művelni.
Egy luxus prostituált vall arról,
EROTIKUS MUNKA BLOG | Emma 2018-11-15
4550x
Hetente 3 nap luxus prostituáltként a budapesti éjszakában, a mindennapi mosolyért
Egy luxus prostituált vall arról, hogy számára mennyire fontos az erotikus munkája. Nem mondtam még el sehol, de most itt elmondom, hogy a szívem mélyén már kislány koromban is sokszor elgondolkodtam rajta, hogy milyen lenne ha én prostituált lennék ha felnövök... A meglepő előzmények! Sokan azért vállalnak erotikus munkát mert az anyagi helyzetük nem megfelelő, kilátástalan és vagy azért mert a napi szükségletüket akarják ezzel kielégíteni, vagyis szeretik a szexet és ha ezzel még keresni lehet akkor miért ne.
5 izgalmas szextrükk amiért a
EROTIKUS MUNKA BLOG | Emma 2018-10-22
1579x
5 prostituált mondott el egy-egy szextrükköt, amiért a férfiak hozzájuk járnak
5 izgalmas szextrükk amiért a férfiak szexmunkáshoz járnak. Örömlányhoz járni valami extráért... mindig megvolt a maga erotikus bája, feelingje...  Erotikus munkások lepleznek le erotikus fogásokat, amiért klienseik hozzájuk járnak. Prostituáltak szolgáltatásainak köre az egyre jobban teret nyerő erotikus fantázia, vagy éppen hallottuk, olvastam valahol és egyéb az erotikus munkával kapcsolatosan napvilágot látó beszámolók miatt bővül a listája.
5 fő indok amiért a
EROTIKUS MUNKA BLOG | Emma 2018-10-18
1322x
Ez az 5 fő indok szerepel a férfiak listáján, ha prostituálthoz mennek
5 fő indok amiért a férfiak elmennek egy körre a prostituálthoz. A vendégek döntő többsége azért jár prostituálthoz, mert valami különlegességre, szokatlanra vagy egyedi szexuális élményre vágyik, de az is lehet, hogy az első miatt... Miért járnak a vendégek prostihoz? Az erotikus munkával foglalkozókhoz, vagy mondjuk így prostihoz nem csak a szex miatt járnak az ügyfelek.
Portörlés és porszívózás Éva kosztümben
EROTIKUS MUNKA BLOG | Emma 2018-10-12
4403x
Meztelenség vagy takarítás? A meztelen bejárónő és erotikus munkája
Portörlés és porszívózás Éva kosztümben nagyon magas órabérben. Munkaruha nincs, de bugyi sem, sőt teljesen meztelenül kell takarítani, na jó egy körömcipő megengedett...  Erotikus unkájáról mesélt egy nő, aki meztelen takarítónőként dolgozik. Az erotikus munkák közül újra nagy népszerűségnek örvend a bejárónő vagy éppen takarítónő extrákkal, vagyis a munkáját Éva kosztümben végző erotikus munkás.

BDSM szobába várja az extrém
EROTIKUS MUNKA BLOG | Emma 2018-10-03
2661x
Erotikus munka extrém körülmények között egy BDSM szobában
BDSM szobába várja az extrém szexre vágyó vendégeit a szexmunkás. Megkötözött és bekötött szemű ügyfél, aki ezt kimondottan élvezi és hétről hétre visszajár az ő dominájához, és újabb eszelős, bizarr kalandra vágyik... A hétköznapi BDSM a erotikus stúdiók világában. Erotikus munka kicsit bizarrabb formában ez a BDSM, amire manapság szinte mindenki rákattan és elsősorban azon ügyfelek akik egy kicsit kötetlenebbül próbálják ki először.
Magyarországon egyre többen válnak prostituálttá
EROTIKUS MUNKA BLOG | Emma 2018-09-27
943x
Volt, van és lesz... A prostituált lét Magyarországon. Megéri?
Magyarországon egyre többen válnak prostituálttá és erotikus munkát vállalnak. Én csak egy kurva vagyok, de nincsenek anyagi gondjaim. A mindennapok anyagi biztonságában élek. Ki miért választotta az erotikus munkát? Az erotikus munkák vállalása egyre jobban teret hódít, egyre többféle és fajta erotikus munkát lehet vállalni. Kezdve az egyszerű meztelen takarítástól a luxus prostituált szolgáltatásig.
Egy prostituált mesélt nekünk erotikus
EROTIKUS MUNKA BLOG | Emma 2018-09-21
881x
7 év prostituáltként, Klári mesélt nekünk erotikus munkával eltöltött időszakáról
Egy prostituált mesélt nekünk erotikus munkájáról és az elmúlt 7 évéről. Kiemelkedő élet színvonalon élek amit őszintén szólva prostituáltként dolgozva alapoztam meg. Már látom az elmúlt 7 év nem volt hiábavaló, sőt kiemelkedő. A biztos jövő alapjai. Ha házat építesz stabil alap kell, és ez a 29 éves prostituált akit nevezzünk most Klárinak bátran elismeri, hogy erotikus munkával alapozta meg jelenlegi életszínvonalát.
Könnyű és gyors pénzkereset legális