profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).

Szexmunkából keresi meg a tandíjat, és e mellett saját lakása és autója van

Vidéki nagyvárosban születtem, onnan költöztem fel egyetemre. Akkor még többen béreltünk egy kis lakást.

Minden kezdet nehéz, a szexmunka egy lehetőség volt

Szexmunkából keresi meg a tandíjat Klári, nevezzük most így őt, és mind e mellett rendelkezik saját új autóval és lakással. Folyamatos viták és veszekedések között élt több iskolatársával egy lakásban, ahol sem tanulni nem tudott, és még pihenés is nehezen volt megoldható meséli Klári.
Több lehetőség után néztem, mindennel próbálkoztam mint minden egyetemista én is az egyik gyorsétterembe kezdtem és sütöttem a hamburgert és a sült krumplit. Sok munka volt a pénz meg kevés...
Klári kezdi helyzetének elmondását, látszik rajta, hogy a mostani erotikus munkájáról valahogy nehezen akar még mesélni, miként is került be, mi volt az előzmény, miért lett belőle is szexmunkás. Folytatja történetét és elmondja, hogy az egyetemen elvesztette ösztöndíját a gyenge tanulmánya miatt, sok munka nem pihenés és egyéb, kisebb nagyobb gondok miatt.
Korábban értem haza és az egyik társam a közös lakásban webkamerás munkáját megláttam, talán itt jött a gondolat...
A gondolatot tett, ami egyet jelentett egy jelentkezéssel az egyik budapesti webkamerás munka ajánlatra, ami után már a második napon dolgozott. Első fizetését két hétre kapta, akkor úgy gondolta a probléma megoldva. Webkamerás munkáját viszont pár hét után felmondták és új lehetőség után kellett néznie.
A webkamrás munkám nem sokáig tartott, azonban kaptam ott egy másfajta lehetőséget, vagyis inkább mondta az egyik munkatársam aki a webkamerás munka mellett szexmunkásként is dolgozott.
Webkamerás munkáját szexmunkára váltotta, ami sokkal nagyobb lehetőséget hordozott. Klári mesélését egy tizennégy napos termin mesélésével kezdi. Svájcban volt egy privát lakásban. Szerencséjére egy vizsgaidőszak felkészülésére esett, így sok szabadidővel rendelkezett, amit ezzel a munkával szinte teljesen kitudott használni.
erotikus munka lányoknak

Biztonság megteremtése erotikus munkával

Erotikus munkával jól kerestem, és abban is szerencsés voltam, hogy a fiatalságom miatt több vendégem volt, mit a kicsivel idősebb társaimnak. A tapasztalatom kevés volt, vagyis nulla de ezen könnyedén átlibbentem.
A kezdeti nehézségek mindenhol vannak ez alól a szexmunka sem kivétel. Svájcban eltöltött két hetet még kétszer két hét követte, ami egy sokkal hosszabb távú lehetőséget hordozott magában. Klári ügyesen gondolkodva nem csak elköltötte, shoppingolta keresetét, hanem sikeresen úgy forgatta be, hogy egy új lehetőséget teremtett meg magának vele.
Svájci keresem jó volt sikerült egy kis lakást leelőlegeznem, és részben megszereznem.
Klári nem titkolja mit gondolt ki, szeretne majd kimenni még külföldre is dolgozni, igen mint erotikus munkás, de tanulmányait is szeretné befejezni. Gondolataiban az erotikus munka csak egy ugródeszka, amit addig szerené folytatni, amíg egy biztos háttérre nem tesz szert.
Nem életcélom szexmunkásként élni, de hihetetlen pénz van benne, amit nem kell megosztanom senkivel.
Életcélja nem ez az ősi hivatás, hanem egy teljesen hétköznapi szürke munka. Klári a jövőbeli szürke munkájáért éli szexmunkásként a jelenlegi mindennapjait. Remélni tudjuk, hogy álmai majd egyszer valóra válnak.
Sikerült eddig eltitkolni szinte mindenki elöl, hogy miből élek, bár iskolatársaim azért sejtik, hiszen egykori lakótársaim közül van aki hasonló területen dolgozik. Családom viszont semmit nem sejt, remélem...
Az egyetemistaként és egyben szexmunkásként is helytállni sem lehet könnyű. Ráadásul titkolni jelenlegi pénzforrását sem lehet egyszerű. Az erotikus munkával foglalkozó egyetemisták nagy része hasonló helyzetben van mint Klári.

Erotikus munka és az egyetemisták

Európai felmérések szerint: minden 6. egyetemista kapcsolatba kerül az erotikus munkával tanulmányai alatt.
A felmérések több országot érintettek így Magyarországot is. A magyarországi helyzet is megerősítette, hogy az egyetemisták nagy százaléka erotikus munkákból finanszírozza tanulmányait, vagy egészíti ki keresetét.
Azzal, hogy szexmunkát vállalok és ezzel tudom elérni a céljaimat én elfogadom.
Klári azzal, hogy erotikus munkából él beállt azon egyetemisták sorába akik hozzá hasonlóan szexmunkásként finanszírozzák az egyetemi éveiket. Sok mindentől függ, de elsősorban egy elhatározás és még ettől is nagyobb elszántság, és tenni akarás is kell ahhoz, hogy valaki ezt magába feltudja dolgozni és elfogadni. Klárinak sikerült, és remélhetőleg az egyetemi diplomáját is sikeresen lefogja tudni egy biztos anyagi hátérrel.

Fiatal és csinos vagy? Többet szeretnél elérni?

Tegyél érte, jelentkezz erotikus munkára az ErotikusMunka.info oldalon vagy adj fel hirdetést és keress támogatót, hogy jobb életed legyen.
Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 81 397 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

  • A fórum használata
  • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
  • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
  • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
  • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
  • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
  • Rejtett jelentkezők felfedése
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!