Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE

Royal-Modells a név amit keresel, ha Németországban keresel erotikus munkát

Fellebbezésnek nincs helye, újra nyithatunk!
Németország újabb tartománya is hivatalosan újraindul és ez az én üzleteimet is érinti, így mostantól legálisan és teljes körűen lehet dolgozni nálam erotikus munkát! A bíróság megörte a lockdown-t és azonnali hatállyal engedélyezte tartományunkban (Niedersachsen) az erotikus vállalkozások nyitását, így Oldenburg és Osnabrück városban már tudtok dolgozni a Royal-Modells üzleteiben. 

A gond mentes hazatéréshez szükséges minden papírt biztosítok és a COVID-19 tesztet is elintézem minden nálam dolgozó lánynak! Semmi sem akadályozhat meg abban, hogy azonnal pénzt keress és ezt a legbiztonságosabb módon! Az üzleteim minden maximálisan tiszták a legmagasabb higiéniai elvárásoknak is megfelelően dolgozunk természetesen a helyi szabályokat betartva.  

Jelentkezzetek németország legprofibb privát lakásaiba, ahol kedves és megértő magyar tulajdonos és recepciósok várnak extrém nagy forgalommal, rengeteg törzsvendéggel és maximálisan keresettel ami erotikus munkával elérhető.

Lássuk a részleteket, ezt kell tudni erről a munkaajánlatról:

6 luxus színvonalú privát lakás Németországban ugyanazzal a női magyar származású tulajdonossal Oldenburg, Herford, Paderborn és Osnabrück német városokban keres új 18 éven felüli lányokat, akik olyan helyet keresnek, ahol a vendégkör már kiépült, az árak még magasak és a leadó tisztességes, korrekt, illetve a munkakörülmények profik, tiszták és rendezettek, de főleg nyugodt, stresszmentes munkavégzésre van lehetőség. A Royal-Modells privát lakás hálózata ezt kínálja neked a leggazdagabb német régiókban!

A tulajdonosnőről elmondható, hogy maximálisan korrektül építi üzleteit (már Svájcban is, részletek itt) és tökéletesen kiépített privát lakás hálózata van már. Magyar nyelven tudod felvenni vele a kapcsolatot és a recepciósok is magyarok, így a nyelvtudással nem lesz problémád, de mindig leírjuk hogy a nyelvtudás a Te előnyöd más lányokkal szemben, érdemes tanulni alap szinten legalább, hogy a magad vendégkörét a lehető leggyorsabban tudd kiépíteni. 

Naponta 3500+ vendég látogató a weboldalukon és heti 3000 EUR (1 millió Ft) feletti kereset

Profi hirdetéseket kapsz és a lakások is sok-sok éve vannak hirdetve, így a saját vendégkörül hatalmas, ami meglátszik a weboldaluk látogatottságán is. A kereset átlagosan heti 3000 EUR körül alakul, függ a kinézetedtől, a képeid minőségétől, a szervizedtől és hogy miket vállalsz, illetve a Te hozzállásodtól legfőképpen! Természetesen az extrákból nincs leadó, ez a Te tiszta pénzed!

Folyamatosan hívnak a vendégeink és szó szerint szétszakítják az ajtót, hiszen alig maradt nyitva pár üzlet a környéken!

Ezekben a német városokban kínálnak erotikus munkát:

  • Oldenburg (Észak Németország, Brementől és Hamburgtól nem messze) 3 privát lakás - 2020 AUGUSZTUS 29-TŐL NYITVA!

  • Herford (Hannover és Münster között) - jelenleg nem engedélyezett a prostitúció!

  • Paderborn (Münster mellett) - jelenleg nem engedélyezett a prostitúció

  • Osnabrück (holland határtól nem messze) - 2020 AUGUSZTUS 29-TŐL NYITVA

Jó ha tudod! Az új prositúciós törvényeknek megfelelően Németországban már mindenhol csak gumival lehet dolgozni! Rengeteg üzletet bezártak, szinte alig maradt pár hely, mert sokan nem kaptak már engedélyt. Ezek az üzletek természetesen tovább működnek és soha nem látott forgalmuk van, a csengő folyamatosan szól, a vendégek megállás nélkül jönnek. 

Vélemény

A Royal-Modells üzletei nagyon ismertek Németországban, én ajánlás alapján jelenkteztem és nem bántam meg, hiszen már hónapok óta ide járok vissza dolgozni. A csapatot nagyon szeretem, a recis jó fej és a tulajdonosnő is normálisan áll hozzánk, nem keménykedik de tisztán, rendezetten tartja a üzleteket. Olyan lányoknak ajánlom, akik megunták már svájcot de német nyelvterületen akarnak dolgozni.
Zoé

Saját szoba és 100% diszkréció garantált, illetve profi hirdetéseket kapsz

Minden lánynak saját szobája van, diszkrét zónával, ahol pihenhet és a üzletek maximálisan felszereltek minden kiegészítővel és szükséges dologgal, mint konyha főzési lehetőséggel, TV, gyors wifi és egyebek. Az üzletek közelében posta, bevásárlóközpont, élelmiszerbolt és buszmegálló van. Mindenkinek saját profi hirdetése van nem csak a legnagyobb hirdetőoldalon de minden regionális és fontos erotikus hirdetőoldalon is, illetve az újságokban, magazinokban. 

Rejtett költésgekkel nem fogsz találkozni, minden részletet megkapsz jelentkezés után és ez nem változik. A munkavállalási engedélyt elintézik neked azonnal! 

Nyitvatartás minden üzletben hétköznap 10.00-23.00, péntek-szombat: 10.00-24.00. Minimum 1 hetes termínekre jöhetsz!

Kiutazásban maximálisan segítenek a szokásos kisbuszok ide is járnak rendszeresen és persze megelőlegezik ha kéred, így 0 kiadással azonnal tudsz pénzt keresni! Kérd a kiutazás részleteit jelentkezés után! Repülővel vagy vonattal ugyanúgy kiutazhatsz persze!

Akció: Vidd magaddal a barátnődet is és ingyenes kiutazást biztosítanak számodra!

Jelentkezés magyar nyelven egyenesen a tulajdonosnőhöz, illetve angol, német, orosz és román nyelven is lehetséges!

Tel, Viber, WhatsApp: +49 151 660 16 303
Kinga a tulajdonos

WEB: WWW.ROYAL-MODELLS.DE

E-mail: [email protected]