Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE

Royal-Modells a név amit keresel, ha erotikus munka érdekel Németországban!

Június 1-től újra nyitva!

A koronavírus miatti állandóan változó helyzet miatt, mindig kérdezz rá az aktuális információkra nálunk jelentkezés után! COVID teszted elintézem és kifizetem ha szükséges. Semmi sem akadályozhat meg abban, hogy nálam dolgozhass! 
Az üzleteim minden maximálisan tiszták a legmagasabb higiéniai elvárásoknak is megfelelően dolgozunk természetesen a helyi szabályokat betartva.  

Jelentkezzetek németország legprofibb privát lakásaiba, ahol kedves és megértő magyar tulajdonos és recepciósok várnak extrém nagy forgalommal, rengeteg törzsvendéggel és maximálisan keresettel ami erotikus munkával elérhető.

6 luxus színvonalú privát lakás Németországban ugyanazzal a női magyar származású tulajdonossal Oldenburg, Herford, Paderborn, Osnabrück, Münster német városokban keres új 18 éven felüli lányokat, akik olyan helyet keresnek, ahol a vendégkör már kiépült, az árak még magasak és a leadó tisztességes, korrekt, illetve a munkakörülmények profik, tiszták és rendezettek, de főleg nyugodt, stresszmentes munkavégzésre van lehetőség. A Royal-Modells privát lakás hálózata ezt kínálja neked a leggazdagabb német régiókban!

Recepciósok is magyarok, így a nyelvtudással nem lesz problémád, de mindig leírjuk hogy a nyelvtudás a Te előnyöd más lányokkal szemben, érdemes tanulni alap szinten legalább, hogy a magad vendégkörét a lehető leggyorsabban tudd kiépíteni. 

Profi hirdetéseket kapsz és a lakások is sok-sok éve vannak hirdetve, így a saját vendégkörül hatalmas, ami meglátszik a weboldaluk látogatottságán is. A kereset átlagosan heti 3000 EUR körül alakul, függ a kinézetedtől, a képeid minőségétől, a szervizedtől és hogy miket vállalsz, illetve a Te hozzállásodtól legfőképpen! Természetesen az extrákból nincs leadó, ez a Te tiszta pénzed!

Jó ha tudod! Az új prositúciós törvényeknek megfelelően Németországban már mindenhol csak gumival lehet dolgozni! Rengeteg üzletet bezártak, szinte alig maradt pár hely, mert sokan nem kaptak már engedélyt. Ezek az üzletek természetesen tovább működnek és soha nem látott forgalmuk van, a csengő folyamatosan szól, a vendégek megállás nélkül jönnek. 

Minden lánynak saját szobája van, diszkrét zónával, ahol pihenhet és a üzletek maximálisan felszereltek minden kiegészítővel és szükséges dologgal, mint konyha főzési lehetőséggel, TV, gyors wifi és egyebek. Az üzletek közelében posta, bevásárlóközpont, élelmiszerbolt és buszmegálló van. Mindenkinek saját profi hirdetése van nem csak a legnagyobb hirdetőoldalon de minden regionális és fontos erotikus hirdetőoldalon is, illetve az újságokban, magazinokban. 

A munkavállalási engedélyt elintézik neked azonnal! 

Nyitvatartás minden üzletben hétköznap 10.00-23.00, péntek-szombat: 10.00-24.00. Minimum 1 hetes termínekre jöhetsz!

Kiutazásban maximálisan segítenek a szokásos kisbuszok ide is járnak rendszeresen és persze megelőlegezik ha kéred, így 0 kiadással azonnal tudsz pénzt keresni! Kérd a kiutazás részleteit jelentkezés után! Repülővel vagy vonattal ugyanúgy kiutazhatsz persze!

Jelentkezés magyar nyelven egyenesen a tulajdonosnőhöz, illetve angol, német, orosz és román nyelven is lehetséges!

Tel, Viber, WhatsApp: +49 151 660 16 303
Kinga a tulajdonos