Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE

Erotikus munka Svájcban a legjobban pörgő városban Basel-ben, ahol a svájci gazdag tulajdonos igazán jól menő üzletet épített ki olyan 18 éven felüli csinos lányoknak, akik tudják mit akarnak és heti 5000 CHF kereset megfelel nekik! 

A COVID-19 koronavírus tesztjeid árát kifizetem, ha 2 hetes termínt kitöltöd nálam! A kiutazást teljes mértékben kifizetjük, mi álljuk!

Dolgozz a Lounge139-ben, ami Basel belvárosában található erotikus szalon 50%-os leadóval és magyar recepcióssal. 

Profi hirdetéseket készítünk mindenkinek és ha még nincs erotikus portfóliód, akkor készítünk neked. Maximálisan bereklámozott hely, ahol rengeteg vendég tolong nap mint nap és kiváló munkafeltételeket kínálunk nyugodt körülmények közt magyar recepcióssal és lányokkal. 

Engedélyt mi fizetjük és 90 napos papírt már érkezdésed előtt elintézzük. 

A koronavírus utáni nyitás miatt jelenleg a vendégek tömege érkezik hozzánk, hosszú hónapokig várták ezt a időszakot, így most extra jól lehet keresni, használd ki Te is! Maximálisan higiénikus hely, minden fertőtlenítve és betartjuk a hatósági szabályokat. 

Sklavin és domina lányokat is keresünk!

A szalon kialakítása luxus felszerelésű, minőségi ágyak, bútorok, felszerelt konyha, fürdőszoba és nappali tv-vel, ingyenes wifi-vel, maximális higiéniával zárható széffel az értékeid számára. A közelben bevásárlóközpont található, így mindent megvásárolhatsz amire szükséged van, vagy pénzt is küldhetsz haza.

Nálunk nincs tömeg, mindenkinek jut elegendő vendég, maximálisan 6 lány dolgozhat csak együtt!

A vendégkör gáláns, gazdag úriemberek közül kerül ki és sok pénzt hagynak nálunk. 

kiutazást a szokásos módon (kisbusz) megelőlegezzük és jelenktezésed után teljeskörű tájékoztatást kapsz minden féle rejtett költségek nélkül.

Jelentkezz most, irj ránk viberen, whatsappon vagy hivj bizalommal bármikor a +41 78 864 1535 számon.

Német, angol nyelvtudás nem feltétel de előny.