profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).
2018-10-03
(frissítve 6 hónapja)
3137
megtekintés

BDSM szobába várja az extrém szexre vágyó vendégeit a szexmunkás

Megkötözött és bekötött szemű ügyfél, aki ezt kimondottan élvezi és hétről hétre visszajár az ő dominájához, és újabb eszelős, bizarr kalandra vágyik...

A hétköznapi BDSM a erotikus stúdiók világában

Erotikus munka kicsit bizarrabb formában ez a BDSM, amire manapság szinte mindenki rákattan és elsősorban azon ügyfelek akik egy kicsit kötetlenebbül próbálják ki először. Az erotikus stúdiók mára eléggé felszerelkeztek ezen a téren és szinte minden stúdió rendelkezik már egy BDSM szobával. Maga a BDSM szó egy összetett szó ami magát ezt a különleges erotikus műfajt jellemzi. Bondage, Discipline, Domination, Submission, Sadism, Masochism szavak alkotják. Ebben a szexmunkában minden szexmunkás, kiélheti vágyait, és ezzel örömet is okozhat vendégeinek, akik ezért sokkal többet hajlandók fizetni mint a normál szexért. Az erotikus munkával foglalkozó stúdiók is meglátták ennek a műfajnak az előnyeit, és igyekeznek kihasználni.

Mindenkiből lehet domina?

Minél extrémebb kinézetű az szexmunkás annál jobb domina állásajánlatokat fog kapni.
Elsősorban annak áll jól ez az erotikus munka aki egy kicsit uralkodóbb a szexben, és mindemellett rendelkezik annyi tudással, hogy feltudja mérni a az adott szituációban szerezhető sérüléseket és azt bizonyos keretek kötött tudja kordában tartani. A BDSM műfaj mint a szürke szín szín is, ezer meg ezer árnyalattal rendelkezik, ezért a határok feszegetése, csak bizonyos határok között lehetséges. A domina kinézete itt lehet extrém is, sőt egyes stúdiók kifejezetten keresnek erre a posztra extrém kinézetű hölgyeket. A vendég az első, mint minden magára adó erotikus stúdióban, de akár privát stúdióba, vagy BDSM pincében A BDSM pince Németországra jellemző, ahol ennek a kultúrája elég messzire nyúlik vissza.
domina erotikus munka

Elmék csatája a BDSM szobában

A BDSM műfaj kedvelők körében egy igen elterjed jelző leng a BDSM-ről:

A szex két test szenvedélyes csatája, a BDSM két elme csatája.
Ebben a mondatban megvan minden amit a rejt maga ez a különleges erotikus munka. Tökéletesen ábrázolja, hogy a BDSM-ben szükség van a megfelelő intelligenciára az erotikus munkához. Természetesen ezért ez a műfaj szigorú szabályok között művelhető, biztonsági jelszavakat használnak amit a szobába lépés előtt egyeztetnek a vendég és a domina. Ettől függetlenül a művelők tábora napról napra nő, ami köszönhető annak is, hogy egyre több információ lát napvilágot erről a különleges erotikus műfajról. Aminek hatására a kipróbálni vágyók tábora egyre jobban bűvöl, persze ezzel arányosan nő azok tábora is akik visszajárós vendégek lesznek a dominák szobáiban.

Az erotikus filmek és pornó filmek jó hatással vannak a BDSM erotikus munkára

Számos mozifilm, sorozat és pornófilm dolgozza fel a BDSM témát, aminek hatása mind mind jó hatással van arra, hogy egyre jobban keressék ezt a műfajt.
A privát stúdiókban létrehozott domina szobák biztonságosabbak, mintha a vendégek otthoni körülmények között szeretnének kipróbálni a BDSM műfajt. A vendégek ezért inkább privát házakba mennek és ott próbálják ki. A műfajhoz használt eszközök sokszínűsége is elég széles skálán mozog, az egyszerű kötéltől, a különböző bilincseken át, a kimondottan a műfajhoz készített fotelekig, ágyakig, de a sor végtelen, ezért nincs két egyforma domina szoba.
Pornó filmben szerepeltem, ott szerettem meg a BDSM erotikus munkát, ezért váltottam és mára dominaként dolgozom
Az erotikus filmezés, pornó filmezés jó hatásai érvényesülnek az erotikus munkával foglalkozók körében. A dominák is tanulták a BDSM erotikus munka rejtelmeit, ezért sokuk előtte filmezett vagy olyan helyen dolgozott, ahol közelebbi kapcsolatba került ezzel a műfajjal.
bdsm erotikus munka lányoknak

Aki rabjává válik az mindent megtesz, hogy újra elmenjen egy szexjátékra

A stúdiók nem véletlenül bővítenek a BDSM felé, hiszen ezzel újabb szexmunkásoknak tudnak munkát adni, ezzel mind az ő, mind pedig a prostituáltak bevételeit is növelni tudják. Ehhez hozzájárul a BDSM-et művelek egyre szélesebb tábora akik a jelek szerint egyre többen vannak.

Egyre több domina erotikus munka hirdetés van

Egyre több stúdió keres erotikus munkára dominát, akiknek az átlagnál többet, sokkal többet fizetnek hiszen a jó dominából kevés van. Talán ezért sem véletlen, hogy egyes jó hírű dominához 1-2 hetes előjegyzés is van.

Megvan a plusz benned? Jó domina lennél?

Keres erotikus munkát vagy szexmunkát az Erotikusmunka.info oldalon és szerezz sok örömet vendégeidnek, és mindemellett töltsd meg a zsebedet és élj egy új élet színvonalon.
Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 75 766 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

  • A fórum használata
  • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
  • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
  • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
  • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
  • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
  • Rejtett jelentkezők felfedése
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!