profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).

A magyarországi szexmunkások többsége saját lakásában dolgozik, és fogadja vendégeit

Erotikus munkával foglalkozók vallanak arról, hogy számukra miért pont a privát lakás a legjobb megoldás.

Szexmunkások és a piroslámpás lakások

A magyarországi erotikus munkások döntően lakásokban dolgoznak, köszönhetően a nem egyszerű törvényi szabályozásnak. Számukra sokkal biztonságosabb, ha az ügyfelet saját privát lakásban fogadja. Az erotikus munkások helyzete Magyarországon nem rossz, de sok külföldi országtól szigorúbb, és nehezen értelmezhető.
Számomra a legmegfelelőbb, ha az vendégem telefonál, lefoglal egy időpontot, ajtót nyitok neki és úgy fogadom ahogy azt előre kéri.
A biztonság a legfontosabb, nekem a lakásom a váram, ott biztonságban vagyok.
Egyszerűen tudok váltani, mert dominaként nehéz az utcán dolgozni... meg nincs is akkorra bőrönd amibe a kellékeim beleférne, kamiont meg nem bérelhetek.
Én egyszerűen egy klubban dolgozom, és az alkalmi vendégeimet itt szedem fel, és egyszerűbb hozzám vinni, mert sok esetben öt perc és alszik.
Az erotikus munkák sokszínűsége miatt, van aki azért dolgozik saját lakásban mert biztonságban, van aki így akár pihenni is tud, és van akinek speciális erotikus munkája miatt kénytelen saját lakásban dolgozni. A saját privát lakások döntő többsége egyszerű lakás vagy ház, de akadnak extrém helyen levő exkluzív ingatlanok is, amiket elsősorban luxus escort lányok bérelnek.

Valóban piros fény van a privát lakásban?

Nem, dehogy egy új építésű társasházban dolgozom, ahol diszkréten kezelem az ügyfeleimet. Ízig vérig modern, és funkcionális lakás, amit a megrendelésemre egyedien alakítottak ki. Ettől függetlenül a fényeket tudom eléggé homályossá tenni ami kicsit fokozza az élvezetet.
Két szoba van a lakásomban az egyik vörös, még az ágy is, és persze a fények is sejtelmes vörösben pompáznak. Van olyan vendégem akinek ez jön be, ezért itt fogadom.
Piros és fekete kombinációs a domina szobám.
A saját lakásom egy csajos kis zug, ahova csak alkalmi vendégeket fogadok, így nincs is piros lámpám.
A magyarországi erotikus munkával foglalkozók körében nem is annyira nyilvánvaló a piroslámpák fénye mint Németország legnagyobb piros lámpás negyedében, Bremerhavenben, ahol az ablakok színei kimondottan piros fényben úsznak és a portékájukat kínáló szexmunkások, az ablakok mögött ülve kelletik magukat. A szexmunkások Magyarországon inkább megpróbálnak beolvadni a környezetükbe. és próbálják nem felhívni magukra a szomszédjaik figyelmét.
erotikus munka németországban

Ki miért lett szexmunkás?

Sugarbabyként kezdtem még az egyetemi éveim alatt. Akkor fiatal és mohó voltam, a gyorsan jött pénz gyorsan ment. Mára már nem így van, szolidan élem az életem és a biztonságra törekszem. Még ma is a legtöbbet ezzel lehet keresni.
Egyszerűen mindig is tudtam, hogy ezzel szeretnék foglalkozni, és ebből élni.
A BDSM megismerését követően, rájöttem, hogy ebben tudom kifejezni a legjobban önmagamat. Így otthagytam a korábbi szakmámat és váltottam.
Jól jön alkalmanként a kis plusz, így is úgy is...
Ahány szexmunkás annyi történet, és amennyi történet annyi sors van mögötte. A szexmunkások helyzete és anyagi jóléte rajtuk múlik a legjobban, van aki tesz érte és van aki megvalósítja álmait, és van aki csak éli az életét.

A környezetük tud arról, hogy miivel is foglalkoznak valójában?

A szomszédom egy idős hölgy akivel együtt sütizünk egy budapesti cukrászdába minden vasárnap. Ő az egyetlen aki tudja azt, hogy pontosan mivel foglalkozom, és meg is ért, hiszen egykor ő is ebből élt.
Jelenlegi párom tudja mivel foglalkozom. Ő egykor vendégem volt, és azt mondta aludjak nála, majd azt mondta maradjak ott, de dolgozni átjárok a saját lakásba. Megbékélt vele, ha majd egyszer többet akar akkor majd elválik mi lesz.
A férjem tudja mivel foglalkozom, és nem zavarja.
Nem tartozom senkinek magyarázattal az életemről, meg nem is érdekel, hogy ki mit mond. Egy alkalommal a szomszéd ráírta a csengőre, hogy örömlány, persze nem így hanem a jól bevált magyar szóval, én is ráírtam neki.
Az erotikus munkások közül sokan élvezik az életüket. A szabadság amit az erotikus munkával el lehet érni, szinte mindenkit kárpótol a korábbi döntésük miatt. A szexmunkások mindegyike elégedett az életével és talán neki ez a legnagyobb erényük.
erotikus munka lányoknak

Második esély esetén mivel foglalkoznának?

Újra szexmunkások lennének vagy egyéb, hétköznapi foglalkozást választanának?

Újra így élném az életemet, mert a sugarbabys időszakom nagyon kellett ahhoz, hogy elvégezzem az egyetemet. És így belegondolva akkor jó volt eszelősen jól élni és költekezni.
Könnyű pénzt lehet ezzel keresni, szerintem nem változtatnák.
Az élet nem tudom mit hozna másik ágon, lehet rosszabb lenne, de az is lehet, hogy sokkal jobb. Egy biztos a BDSM megmaradna.
Az én munkám inkább konzum munka extrákkal, szerintem megmaradna ez a szabad élet.
Az erotikus munka nagy szerepet játszik az életükben, és bizonyára minden szexmunkás hasonlóan érvel arról, hogy a keresetük kiemelkedő. Ami sok esetben egy átlagon felüli élet színvonalat hozhat nekik.

Te is jobban szeretnél élni?

A lehetőség adott, jelentkezz erotikus munkára az ErotikusMunka.Info oldalon és jobban.
Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 79 291 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

  • A fórum használata
  • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
  • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
  • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
  • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
  • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
  • Rejtett jelentkezők felfedése
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!