profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).
2018-10-12
(frissítve 6 hónapja)
6417
megtekintés

Portörlés és porszívózás Éva kosztümben nagyon magas órabérben

Munkaruha nincs, de bugyi sem, sőt teljesen meztelenül kell takarítani, na jó egy körömcipő megengedett...

Erotikus unkájáról mesélt egy nő, aki meztelen takarítónőként dolgozik

Az erotikus munkák közül újra nagy népszerűségnek örvend a bejárónő vagy éppen takarítónő extrákkal, vagyis a munkáját Éva kosztümben végző erotikus munkás. Egyre többen keresnek olyan bejárónőt aki a napi feladatait meztelenül is hajlandó elvégezni. A keresletet látva egyre több takarítással foglalkozó cég, vállalkozás keres olyan dolgozókat akik hajlandóak a munkájukat ennek a feltételnek megfelelően ruha nélkül végezni. A bérezés kicsit sem szokványos ezért a feladatért, a szokásos óradíjjak többszörösét is hajlandóak kifizetni a megrendelők, ügyfelek azért, hogy tisztaságot varázsoló bejárónő meztelenül dolgozzon.

Takarítónő és takarítónő, ruhában vagy ruha nélkül

Régen is és most is takarítónő voltam... viszont most lényegesen jobban megéri meztelenül erotikus munkát dolgozni.
Ágota nevezzük most így, mert valódi nevét nem szeretné megosztani takarítónőként dolgozott régen is. Viszont akkor még a napi rutin dolgait, portörls, takarítás ruhában és kényelmes cipőben végezte. Az utolsó hónapban viszont már a erotikus munkájában csak egy körömcipőt visel, ami nem kényelmes, de viszont a háziúr figyelmét magára vonja, hogy ott tipeg benne és kopog a padlón, miközben meztelenül törli a port.
erotikus munka ajánlatok lányoknak

Takarítás vagy meztelen takarítás

Így nem kell annyira figyelnem, hogy valahol nem sikerül tökéletesre a takarítás.
A takarítási feladat sokkal másabb szinten van ruhában és ruha nélkül. Azzal, hogy meztelenül dolgozik nem a munka minősége a fontos, hanem az, hogy erotikus munkája közben nézheti a megrendelő őt. A megrendelők elsősorban férfiak, de akadnak házaspárok is. Számára már elfogadott, hiszen közel fél éve, hogy meztelen bejárónőként dolgozik.
Szeretek meztelenkedni, otthon is így vagyok, és a saját lakásomban is így teszek-veszek, de így még ráadásul tízszer többet is keresek. Sokszor kérik, hogy itt meg ott töröljek még port... Persze tudom miért, de ő fizet és meg megteszem...
Mint mondja az így elvégzett munkájának a bére sokkal magasabb mintha ruhában végezné. Azzal hogy erotikus munkává alakult át a takarítás a régi átlagbére tízszeresét keresi meg úgy, hogy a munkaideje alatt kevesebb munkát végez el, hiszen most egy egy feladatot sokkal lassabban, vagy többször kell elvégezni, na de nem a hanyagul végzett munka miatt.
A takarítási feladatok nem okoznak gondot, sőt az sem, hogy meztelenül kell végeznem, viszont még néha az kicsit kellemetlen, hogy ha a megrendelő is meztelen.
A megrendelők, ügyfelek között számos naturista van, akik otthon Ádám vagy Éva kosztümben járkálnak és éppen ezért bérelik fel Ágotát, hogy a bejárónőjük is meztelenül végezze a teendőit.
Számomra jobban elfogadható a meztelen takarítás mint a webkamerás munka, főleg azért, mert így a közvetlen reakciót kapok a munkaadómtól.
A webkamerás munka mint a nevéből is adódik webkamerás keresztül sugárzott adást jelent, mint ahogy ott, így a meztelen takarításnál sincs közvetlen kapcsolat a vendéggel, munkaadóval.
erotikus munka lányoknak

Van szabály vagy nincs szabály?

Az erotikus munkámban talán az a legjobb, hogy vannak szabályok meg nincsenek szabályok.
Ehhez az erotikus munkához kellenek szabályok, hogy azon feladatok amik egy bejárónő vagy takarítónő feladatai ne legyen probléma, de mindennapi feladatainak elvégzése közben lehet változtatni rajta. A megrendelőhöz igazodni kell, hogy éppen milyen plusz feladatot ad, vagy kér.
A plusz feladatok mindig plusz pénzt jelentenek, de nem minden esetben szokványosak a feladatok, de ezeket kihívás teljesíteni, és ha sikerül akkor megéri többszörösen.
A plusz feladatok alatt Ágota olyan külön kéréseket, vagy éppen elvárásokat ért, amik nem közvetlenül tartoznak a munkához, viszont ha ezt is teljesíti azzal munkája igen erotikus munkává változik, ami elsősorban az ügyfél felé adott plusz szolgáltatás amit külön jól megfizetnek.
Vannak szabályok amiket elmondok ha egy helyre először megyek, de szinte mindenki elfogadja ezeket.
Mint mondja vannak olyan szabályai amit ő hozott és kér, hogy a megrendelő tartsa be. Talán nem meglepő az, hogy a csinos lány láttán szinte mindenki elfogadja.

Tisztaság mániás vagy?

Takarítanál meztelenül?

Ha igen jelentkezz erotikus munkára az Erotikusmunka.info oldalon, ahol találsz erotikus munka ajánlatot meztelen takarítónői állásra is.
Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 80 522 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

  • A fórum használata
  • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
  • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
  • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
  • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
  • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
  • Rejtett jelentkezők felfedése
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!