profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).
2018-11-15
(frissítve 1 éve)
5493
megtekintés

Egy luxus prostituált vall arról, hogy számára mennyire fontos az erotikus munkája

Nem mondtam még el sehol, de most itt elmondom, hogy a szívem mélyén már kislány koromban is sokszor elgondolkodtam rajta, hogy milyen lenne ha én prostituált lennék ha felnövök...

A meglepő előzmények!

Sokan azért vállalnak erotikus munkát mert az anyagi helyzetük nem megfelelő, kilátástalan és vagy azért mert a napi szükségletüket akarják ezzel kielégíteni, vagyis szeretik a szexet és ha ezzel még keresni lehet akkor miért ne. Erotikus munkával foglalkozó Niki mesélt nekünk arról, hogy jobb vagy rosszabb az élete, mintha gyári munkásként dolgozna.
Milyen lenne ha én prostituált lennék ha felnövök...
A szexmunkához való ilyesfajta hozzáállást, ritkán és csak igen különleges helyzetben lehet hallani. A prostituáltak többségét az előzőekben felsorolt két cél közül hajtja általában valamelyik, de azt, hogy valaki erre készül azt nem igazán szokták a prostituáltak elismerni, bevallani.
A mibenlétét nem tudom megmondani, miért is szerettem volna prostituált lenni, de végül is teljesült a vágyam. A budapesti éjszakába dolgozok heti három napot, nem többet, mert nekem elég, sőt napi kettő, három vendégnél nem is vállalok többet, mert így számukra megtudom adni a kellő figyelmet, és odaadást.
A heti három munkanap nem rossz felállás, hiszen akkor pihenésre, regenerálódásra marad négy nap, persze ez függ attól is, hogy éppen melyik napokon dolgozik és melyek szabadok. mert mint Niki kifejtette számára az sem mindegy, hogy mikor dolgozik és mikor pihen. A hét napjait úgy osztja be, hogy a hétvégéjén minimum az egyik nap szabad legyen.
Kevesen mondhatják el, hogy a hétvégéjük szabad napját egy kávézóba kezdik egy forró csoki mellett, amit egy séta után fogyasztok el. Megtehetem... Keresek annyit, hogy ez ne jelentsen gondot.
Mint mondja szereti az életét is annyira, hogy kényeztesse magát az erotikus munkájából megkeresett pénzből. Egyedül él szingliként, persze ez is megkönnyíti a helyzetét, ami a mindennapokba nem húzza vissza, és kitudja pihenni magát. Luxus prostiként dolgozik, és ezt a vendégei megtudják fizetni. Mint elmesélte egyre többen megtudják fizetni Budapesten is a szolgáltatásainak költségét.
erotikus munka budapesten

Erotikus munka és megelégedettség

Őszintén szólva megvagyok elégedve az életemmel, úgy érzem erre hivatásra készültem, na jó ez kicsit erős, de így van.
Hivatásnak nem igazán mondható, de egy jó kereseti lehetőség, viszonylag könnyű munkával. Ez hozzáállás és elhatározás kérdése, hiszen az erotikus munkával foglalkozók az átlagnál sokkal jobb keresetet kapnak. A tapasztalatok szerint viszont a jó kereset csak akkor érvénye ha visszaforgatás is van, főleg az elit részlegben.
A külsőmmel nem volt gondom, nem vagyok hízásra alkalmas, és bár cicim kicsi, de formás ezért nem szeretném megváltoztatni, és a vendégeim is szeretik...
Az elit számára az is fontos, hogy a velük foglalkozó is elit legyen. Fontos, hogy a külső megfelelő legyen a luxus prostituált léthez. Mert csak az mondhatja ezt el, aki a nap minden szakaszában luxus tud lenni. Niki ténylegesen olyan mintha egy modell magazinból lépett volna ki, így nem véletlen, hogy sikeres az erotikus munka világában.

A külső elég, hogy luxus prosti legyen valaki?

Manapság a külső nagyon fontos, sőt egy kiemelt szempont ahhoz, hogy jól lehessen keresni, de megfelelő kultúrával is rendelkezni kell, emellett ha meg kell szólalni akkor az sem hátrány, ha ott is a toppon vagyunk.
Niki szerint ma már önmagában kevés, hogy valaki jól néz ki, vagy szexmunkája során szuper, a vendégek már többet szeretnének, vagy vágynak. A luxus prostituáltak képzettnek kell lenni egyéb olyan területen is, amivel egy kicsit eltudják kápráztatni a vendégeiket, mert csak akkor érhetik el a tényleg legnagyobb keresetet.

Ha ez minden adott mi lehet egy megfelelő irány?

Erotikus táncot és rúdtáncot tanulok. Persze a szállodai szobákban nincs rúd, de sok esetben egy szék is segítségre lehet... el sem tudom mondani hányszor mentett meg egy egy helyzetet az, hogy elkezdtem mozogni nagyon erotikusan...
Niki egy lehetőséget vázolt fel, mert mind mondja, sokszor a vendégeinek kell valami plusz, egyedi, valami vagány. Ő ezzel próbálja áthidalni a helyzetet, és mint mondja sikeresen.
szexmunka budapesten

Mindennapok és az erotikus munka

A prostituált lét legjobb része a sok pénz, és az, hogy nem kell mindennap egy munkahelyen nyolc órát eltölteni egy futószalag mellett. Nem is tudom sokan, hogy bírják.
Az életet lehet így könnyedén is venni mint Niki, de őt senki nem várja haza minden nap, de valószínűleg ő azt a helyzetet is hasonlóan kezelné. Számára, aki erre készült amióta csak esze tudja, könnyebb. Az erotikus munkások között azonban sokan vannak akik nem úgy élik meg a mindennapokat mint Niki. Sokaknak napi problémákkal is meg kell küzdeni.
Szeretem az életemet így ahogy van, és nem bántam meg semmit.
A mindennapjait egyszerűen és fényűzően éli, és ehhez minden kiegészítővel rendelkezik ami ahhoz kell, hogy magas színvonalon tudjon élni. A színvonalhoz szükséges kereset könnyedén megtudja keresni heti három munkanappal.
Szeretnék ezzel foglalkozni, ha meg kiöregszem akkor hát... vannak öregebb prostik is...
Mosolyogva fogja fel az életet és talán ebben rejlik a szexmunkájának sikere.

Éld te is mosolyogva a mindennapokat!

Keres erotikus munkát az ErotikusMunka.info oldalon, jelentkezz és hívd magad mellé a barátnődet is.
Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 81 394 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

  • A fórum használata
  • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
  • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
  • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
  • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
  • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
  • Rejtett jelentkezők felfedése
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!