profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).
2017-11-06 - (frissítve 1 hónapja)
3 560x megtekintés
Kedvencekhez adom

[CHUR + FRAUENFELD] Forgalmas 25 éve bejáratott privát lakások Liechtenstein és Svájc határán, ahol az extrákból nincs leadó, heti ********** CHF kereset

Hasznos és fontos funkciók, információk eléréséhez regisztrálj, vagy LÉPJ BE!

Üzenetküldés, fórum komment írása, kedvencek elmentése, hirdetésfigyelő, gyorsított jelentkezés, elérhetőségek lekérése ingyenes hirdetéseknél, elérhetőségek lekérése más felhasználóink profiljából és sok más
A svájci erotikus munkák közt talán a legrégebbi ajánlatot olvasod most - 25 éve nyitva!
Kevesek által ismert munkalehetőség Svájcban ********** közötti csinos, dekoratív, átlagosan szép lányoknak Európa leggazdagabb régiójában!
A leggazdagabb vendégek várnak rád Chur és Frauenfeld városokban, ahol saját szobád lehet, az extrákból nincs leadód, személyre szóló kiemelt hirdetéseid lesznek, gazdag törzsvendégkört biztosítunk és magyar lányok, illetve magyar recepciós vár Rád!
Fontos megjegyezni, hogy Svájcban az erotikus jellegű munka törvényesen szabályozott, azonban vannak szigorú szabályok és előírások, amik kantononként változnak.

A leadó 50% és nincsenek más kiadásaid, sőt a kiutazást megelőlegezem számodra.
Mindkét városban tökéletes kereset vár rád, ha igényes vagy magadra.
Nem topmodelleket keresek, csupán légy csinos, természetesen szép és mosolygós.
Kevés lánnyal dolgozom csak és mindenkinek elég vendég jut.

Naponta csak a saját weboldalamon 5-800 vendég nézi meg az új lányok profilját!
Mindenki számára a lehető legjobb profi képeket készítjük itt és minden svájci hirdetőoldalon hirdetek + újságok, magazinok.
Vendégeink zöme becsöngetős de rengetegen érkeznek célzottan a hirdetésekből egyenesen hozzád.
Minden nap és héten állandó stabil forgalmunk van, nálam nem lesz nullás napod!
Télen - nyáron állandó forgalmunk van és itt még a régi magas árakon dolgozhatsz. Stresszmentesen, nyugodt környezetben tudsz dolgozni igényes bútorokkal és kellemes légkörben. Munkavállalási engedélyed, munkaeszközöket, frissítőket és kávét ingyenesen kapod
Nincs veszekedés, problémák, félreértések és rejtett költségek!
Kereset hetente ********** CHF - ez már a Te részed!

Wifi, tv, a közelben bevásárlási lehetőségek, szolárium is található.
100% diszkréció garantált, Magyarország tiltva van a hirdetésekben, otthonról nem látható!
Minimum 1 hétre is érkezhetsz!

Frauenfeld Svájc északi részén található, ********** rgau kanton székhelye, egy varázslatos kisváros a német határ közelében és a jelentése: női terület
A város nem messze helyezkedik el Zürichtől és a Bódeni tó is a közvetlen közelben van! Ez az egyik legrégebbi privát lakás itt, már 30 éve üzemel, ezért itt minden időszakban garantált a stabil forgalom és kereset! 50% leadó - más kiadásod nincs - extrákból nincs leadód - magyar recepciós és lányok várnak - kiutazást megelőlegezem magánbusszal. Maximális hirdetések és hetente ********** CHF kereset! A privát lakások közt tudsz vándorolni!
Minden kedves érdeklődőt megkérek, hogy lehetőségeihez mérten jó minőségű teljes alakos képpel jelentkezzen és telefonszámmal. Mindenkit felhívok szinte azonnal és időpontot adok.
Bármilyen kérdés esetén keress viberen, whatsappon ingyenesen, vagy emailben is.
(Edina - tulajdonos)
Mondd el a hirdetőnknek, hogy a RED-LIFE-on találtad a hirdetését!
Népszerűsítsd Te is a Red-Life hirdetőoldalhálózatot és mondd el a hirdetőinknek hogy nálunk találtad a munkaajánlatát, ezzel Te is részese lehetsz a Red-Life közösség építésének!
Jelentkezés a hirdetésre
A jelentkezési lapon keresztül is felveheted a kapcsolatot a hirdetővel gyorsan, diszkréten és biztonságosan. A kitöltött jelentkezést azonnal továbbítjuk a hirdetésben megadott email címre, majd másnap újra értesítjük a hirdetőt a jelentkezésről, nehogy megfeledkezzen róla! Regisztrálj és mindig lépj be, így kitöltjük a jelentkezési lapokban az alapvető adataid a profilodban megadott elérhetőségekkel - neked már csak el kell küldened.
Így is elérhető vagyok

Erotikus
Munka ajánlók

EROTIKUS MUNKA AJÁNLÓK
Az EROTIKUS MUNKA AJÁNLÓ kizárólag a Red-Life hirdetőoldalakon található rendszeresen frissülő és kiváló feltételekkel rendelkező munkaajánlatok, ahol nem érhet meglepetés! Az itt található ellenőrzött és ajánlott hirdetőink hosszú évek óta hirdetnek ugyanolyan feltételekkel és elérhetőségeikkel, úgy gondoljuk ők maximálisan megbízhatóak minden téren.

Rendelj erotikus

munka ajánlót!

Jelenj meg a főoldalon egyedi profil képpel, kiváló minőségü hirdetési szöveggel és elérheted a legszebb, legtöbb jelentkezőt!

RÉSZLETEK

Legfrissebb híreink

Ez történik a fórumon

Hasznos funkciók eléréséhez

REGISZTRÁLJ VAGY LÉPJ BE!

Regisztráció
Munkát keresőknek

Fórumhasználat, privát üzenetküldés, kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő, gyorsított - automatikus jelentkezés, elérhetőségek lekérése ingyenes hirdetéseknél, titkos ajánlatok.

Hirdetőknek

Fenti funkciókon kívül: hirdetés feladás, rejtett jelentkezők felfedése, elérhetőségek lekérése más felhasználóink profiljából, titkos hirdetési ajánlatok és számtalan újdonság.

Legújabb felhasználóink
JenniferGrace
LauraG
Bella-party
Secretlife91
Munteanu
Jakab
Legújabb felhasználóink
JenniferGrace
LauraG
Bella-party
Secretlife91
Munteanu
Jakab

Számunkra a Te biztonságod az első!


Célunk, hogy ellenőrzött, biztonságos és valós munkaajánlatokat kínáljunk, így 3 féle jelvénnyel jelöljük az egyes hirdetések, hirdetők, felhasználóink minősítését! A jelvények megjelennek minden hirdetésnél és a felhasználónk profilján is!

EROTIKUS MUNKA AJÁNLÓK
Az EROTIKUS MUNKA AJÁNLÓ kizárólag a Red-Life hirdetőoldalakon található rendszeresen frissülő és kiváló feltételekkel rendelkező munkaajánlatok, ahol nem érhet meglepetés! Az itt található ellenőrzött és ajánlott hirdetőink hosszú évek óta hirdetnek ugyanolyan feltételekkel és elérhetőségeikkel, úgy gondoljuk ők maximálisan megbízhatóak minden téren.

Ez történik a fórumon

Hirdetés jelentése

Csak akkor jelentsd számunkra ezt a tartalmat ha valótlan információk vagy törvénybe ütköző tevékenységet észleltél!
Telefonszám
+4176531
Mutasd
[CHUR + FRAUENFELD] Forgalmas 25 éve bejáratott privát lakások Liechtenstein és Svájc határán, ahol az extrákból nincs leadó, heti 4-6000 CHF kereset
Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 80 522 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

  • A fórum használata
  • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
  • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
  • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
  • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
  • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
  • Rejtett jelentkezők felfedése
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!