Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE

Erotikus munka Svájcban - JOY MODELS, ahol napi 40-50 vendég vár

Konkurenciamentes erotikus munka exkluzívan felújított luxus privát lakásban Aargau Kanton legjobb városában! 10 éves piacvezető tapasztalattal irányított privát lakás, vérbeli profi tulajdonosnővel, aki pontosan tudja mire van szükséged ahhoz, hogy a lehető legjobban érezd magad és a legtöbbet keresd erotikus munkával Svájcban

18 éven felüli lányokat és Transokat is keresek.  Saját szobád lesz maximális diszkrécióval és nyugalommal. Több 100 visszajáró elégedett vendégünk van!

Jó hangulatú csapat, kedves recepcióssal és tulajdonosnővel! Nincsenek 'egyéb' apróbetűs, rejtett költségeink. Kiutazásban és profi képek készítésében segítek! Legális munkavállalási engedélyt mindenkinek intézem! Leadó az árakból 50% és az extrák tisztán a tied, kereset heti 4-5000 CHF tisztán! A leadó tartalmazza a munkaeszközöket, a szállásodat, alkoholmentes italokat és kávét, a wifi-t, a profi hirdetéseidet, a recepcióst aki kezeli helyetted a telefont és segíti a keresetedet, az adót és munkavállalási engedélyt is.  Az egyik legkorrektebb erotikus munka ajánlat Svájcban olyan lányoknak, akik tudják mit akarnak és nyugodt körülményeket keresnek. Nem Laufhaus, nem erotikus klub, nem Fkk, hanem egy minőségi - luxus bútorokkal ellátott privát lakás. 

Csatlakozz Te is a Joy Models csapatához, próbáld ki milyen profi hirdetésekkel dolgozni korrekt leadóval, barátságos környezetben, maximális diszkrécióval és privát szférával. 

Magyar – english – deutsch – русский – românesc!