Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE

A zürichi milliomosok kedvenc helyei várnak Aargau kantonban a JOY MODELS luxus privát lakásaiban

Aargau kanton ismét nyitva, üzleteinkben újra tudtok dolgozni április 19-től a régi nyitvatartási idő szerint minden féle karantén és egyéb korlátozás nélkül. Gyertek és használjátok ki a legjobb időszakot, amikor sok más üzlet végleg bezárt és a vendégek egymásnak adják a kilincset nálunk! 

Svájci erotikus munka olyan 18-35 év közötti csinos lányoknak, akik egyedi munkalehetőséget keresnek, ahol megbecsülik őket és a lehető legjobb munkafeltételeket kínálják. A Joy Models Aargau kantonban lévő profi módon irányított privát lakásai kínálják számodra a legjobb keresetet, érdemes kipróbálnod!

Naponta akár 40-50 vendég vár rád, csapj le rájuk most!

Zürichtől alig fél órányira Waltenschwil festői szépségű városában találod az egyik Joy Models privát lakást, míg a másik Rothrist városában ami fél úton van Basel és Luzern között. Lehetőséged van váltogatni a helyeket, hogy a lehető legtöbb vendéget elérd. 

Konkurenciamentes helyen lévő üzletek jó megközelítéssel, exkluzív berendezéssel és profi marketinges csapattal, hogy NEKED LEGYEN A LEGTÖBB VENDÉGED! Saját szobát kapsz maximális diszkrécióval és minden munkaeszközt biztosítanak számodra. A tulajdonosnő magyar származású, kedves és maximálisan korrekt feltételekel kínál számodra. 

Aargau kanton egy igazán gazdag és sok vendéggel rendelkező terület, ahol az erotikus munka teljesen legális, a munkavállalási engedélyt természtesen mindenkinek előre elkészítik, így neked csak dolgozni kell és még a kiutazást is megelőlegezik!

Jó hangulatú vidám és profi csapat kedves recepcióssal és tulajdonosnővel

Magas árak Magyar tulajdonosnő Kiutazás előlegezve

50% a leadó és az extrák ára tisztán a tied, így az átlagos kereset heti 4-5000 CHF tisztán!

Az 50%-os leadó tartalmazza a profi hirdetéseid árát, a munkaeszközöket, tisztítószereket, recepciós bérét, kávét és alkoholmentes italokat, a wifi internetet, az adót a munkád után és munkavállalási engedélyt is, illetve ebből az összegből fizetik a lakás bérletét és rezsit, illetve az üzlet saját adóját is, ami Svájcban nem kis összeg. 

  • Óriás vendégkör és stabil, állandó forgalom vár rád
  • Profi képeket készítenek rólad ha még nem rendelkezel erotikus portfólióval
  • Az összes fontos svájci erotikus hirdetőoldalon kapsz profi hirdetéseket, amivel eléred a legtöbb vendéget
  • Kiváló hangulat, stresszmentes munkakörnyezet és barátságos tulajdonosnő vár
  • Nincsenek rejtett apróbetűs részletek, véletlenül kihagyott fizetni valók
  • A kiutazásban maximális segítséget kapsz és megelőlegezik számodra
  • Legális munkavállalási engedélyt kapsz
  • Rugalmas termínek, akár 1 hétre is mehetsz
  • Német nyelvtudás nem feltétel de előny
  • Nincsenek kötelező extra szervizek

A Joy Models erotikus munka kínálata egy igazán jó ajánlat minden magyar lány számára aki olyan lehetőséget keres, ahol magyar a tulajdonos és recepciós, illetve a kiutazást megelőlegezik és persze a kereset és árak is magasak! 

A tulajdonosnőnek már németországban több nagyvárosban sok-sok éve működnek üzletei, így 10 éves tapasztalattal a háta mögött pontosan tudja mire van szükség ahhoz, hogy gyorsan a lehető legtöbbet keresd erotikus munkával. Számára nem az a fontos, hogy aznap meggazdagodjon, hanem hogy mindenki elégedett legyen!

A luxus privát lakás teljesen felszerelt, nézd meg a galéria képeken milyen minőségű bútorok és kiegészítők vannak itt! Főzési, mosási lehetőség és a közelben minden megtalálható, akár bevásárolni akarsz vagy pénzt küldeni haza. Ez nem erotikus klub, vagy laufhaus, ide a vendégek rendszerint előre bejelentkezve érkeznek a hirdetésekre reagálva, de sok becsöngető új vendég is van. A lányoknak nem kell egész nap az ajtóban állva várni, de munkaidőben szépen kisminkelve és dekoratívan kell dolgozni. 

Csatlakozz Te is a Joy Models csapatához, próbáld ki milyen profi hirdetésekkel dolgozni korrekt leadóval, barátságos környezetben, maximális diszkrécióval és privát szférával. 

Magyar – english – deutsch – русский – românesc!