Titkos munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez REGISZTRÁLJ ITT
Ha eleged van a milliókat ígérő ajánlatokból és szeretnél végre egy igazmondó, korrekt, visszajárós helyet Svájcban, jelentkezz be hozzánk! :-) EBIKON (LUZERN) Az egyetlen színvonalas és modern privát apartman.
Amit biztosítunk: - KELLEMES környezet, teljesen modern és új privát lakás 4 szobával.(teljesen felszerelve mindennel ellátva természetesen)internet,konyha és minden a legszínvonalasabb és legújabb. - Luxus körülmények, munkavállalási engedéllyel, biztonságban garantált heti kereset ********** CHF indul.
Természetes ez lehet több is kevesebb is ez csak rajtad múlik! - Professzionális alkalmazottak, Több oldalon hirdetés természetesen, a telefonodat profi kezeli neked csak magadra kell figyelned. - Szállás 2 szintes modern konyhával felszerelt házban -> INGYEN - Munkavállalási engedély -> INGYENMinden gyalog egyszerűen megközelíthető.
Ha nem tudod kifizetni, akkor, megelőlegezzük a buszt természetesen.Amit tőled kérünk az egy pár aktuális fotó, és ha mellette van professzionális, már akkor azt is mellékeld nekünk. Új arcokat keresünk ********** eacute;ves korig. A tapasztalat az nem számít, csak hogy ha igazán lelkes vagy.A leadó 50% és nincsen semmilyen rejtett buktató.
Email kontakt, ha bármilyen kérdésetek lenne. ********** ********** Tel: ********** német nyelven LilyTel: ********** magyarul Elena