profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).
2018-10-22
(frissítve 6 hónapja)
2332
megtekintés

5 izgalmas szextrükk amiért a férfiak szexmunkáshoz járnak

Örömlányhoz járni valami extráért... mindig megvolt a maga erotikus bája, feelingje...

Erotikus munkások lepleznek le erotikus fogásokat, amiért klienseik hozzájuk járnak

Prostituáltak szolgáltatásainak köre az egyre jobban teret nyerő erotikus fantázia, vagy éppen hallottuk, olvastam valahol és egyéb az erotikus munkával kapcsolatosan napvilágot látó beszámolók miatt bővül a listája. Egyes szexmunkások szolgáltatásainak listája elég hosszú. Sok esetben ez többféle erotikus beállítottságot takar, de van, hogy egyszerűen a vendégeik számának növelését szeretnék elérni ezzel. A listában sok minden szerepel az erotikus pózok, vagy éppen az, hogy milyen ruhát vagy kiegészítőt visel az együttlét alkalmával.

Titkok a prosti hálószobájában

A prostituált hálószobájában eltöltött idő alatt, hogy mi történik pontosan többnyire titok marad. A szexmunkás általában a tőle kért kéréseket nem mondja el, mert titkolja a kliensei kilétét, és nem szeretné felfedni őket, viszont ha egy extrém szexkérést kap és sikeresen megvalósítja, sok esetben felveszi a listájára, hogy több ügyfelet szerezzen vele. A szexmunkások így egymástól is tanulnak egy különleges, vagy extrém szexfogást, hogy azt megvalósítsák ők is. Betekintést kaptunk erotikus munkával foglalkozóktól, hogy klienseik mit kérnek a legtöbbször tőlük.
szexmunka lányoknak

1. Csiklandozz meg

Az egyik vendégem azt kérte csiklandozzam a szex közben. Nem igazán tudtam mit mondjak neki, mert előszörre elmosolyodtam én is rajta, de ő komolyan mondta, hogy ezt szeretné... megtettem.
A szexmunkás elmondása alapján a vendége a szexuális együttlét közben szerette volna ha nem simogatva, hanem csiklandozva ér hozzá. A szokványos együttléttől eltérő kérés, és kicsit jobban intim, magánszféra jellegű kérés. A kérés jellege viszont nem szokatlan az erotikus munka körében, hiszen van hasonló kérés a BDSM erotikus munkával foglalkozók körében. Viszont az, hogy ezt nem egy dominától kérik az nem mindennapi.

2. Szép lábad van

Egy szexpartner kereső hirdettem magam, az egyik későbbi vendégem felhívott, hogy szép a lábam és őt nagyon érdekli, szeretne hozzá jönni egy lábfétisre. Először nem tudtam mit kell tennem, vagy mit jelent ez a kérés, utánaérdeklődtem. Fogadtam a vendéget és nekem is bejött, azóta ezzel is hirdetek, és nagy sikere van.
A lábfétis egyre jobban terjedőben van, köszönhetően annak, hogy a nők előszeretettel vesznek fel extrém mini shortot, vagy szoknyát így szinte látványosan megmutatják a lábukat. A lábfétis imádókat meg egy szép láb, vagy egy szépen ápolt lábfej eléggé megfog és azért, hogy megfoghassák, kényeztessék, vagy csak masszírozzák nagyon vonz. Sok esetben a lábfétisnél csak a láb és a lábfej kényeztetése játssza a fő szerepet. A lábfétisnél van olyan, hogy csak lábbal kell masszírozni a vendéget, vagy éppen csak tűsarkúban sétálgatni előtte.

3. Okozz fájdalmat nekem

A kérést akkor kaptam amikor bebújtunk az ágyba, akkor mondta, hogy karmoljam a hátát erősen, az sem baj ha vérezni fog. Nem szeretek fájdalmat okozni, mert én sem szeretem ha fájdalmat okoznak, de annyire szépen kérte, hogy megtettem, élvezte, de nekem fájt. Visszajárós vendégem lett, de ezt csak neki teszem meg...
A szexuális szolgáltatások között akad olyan szolgáltatás is ahol a kölcsönös, vagy éppen kapott fájdalom alapfeltétel. A BDSM erotikus munkán kívül, ritkán fordul elő olyan kérés, ahol fájdalomra izgul fel a vendég. Ettől függetlenül akadnak, akadhatnak olyan vendégek akiknek szüksége van erre. Az erotikus munkával foglalkozó tudják azt, hogy egy visszajárós vendég sokat nyom a mindennapokban, főleg ha havi vagy akár heti sűrűséggel jár vissza a saját prostituáltjához, ezért néha az ilyen kérést is teljesíteni kell.

4. Csak figyelj rám

Egy leendő vendégem felhívott időpontot foglalt, majd megérkezésekor egy csomag bonbont és egy üveg piát hozott. Nem tudtam mire véljem a dolgot, végül megértettem, és jól esett az előzetes jóindulat is. Egymás mellé feküdtünk az ágyon és csak beszélgettünk.
A kérések közül, ennek semmi köze a szexhez, sőt sok esetben csak egy megértő beszélgetés lesz, ahol a vendég elmondja az életét, vagy éppen egy jelentős részt az életéből amit a prostituált végighallgat, miközben megértően figyeli vagy éppen helyesel csak. A kliensek nem csak szexért járnak prostituálthoz, hanem azért is, hogy megértést kapjanak.
erotikus munka ajánlatok lányoknak

5. Legyél az ápolónőm

A későbbi vendégem a telefonos egyeztetésnél feltett egy furcsa kérdést, ruhaméretem felől érdeklődött, nem igazán sejtettem mire készül, ezért elmondtam neki, és kitértem a cicim méretére is. A megbeszélt időben jött szépen becsomagolt dobozzal amiben egy nagyon szexi nővér jelmez volt, ekkor mondta, hogy azt szeretné, hogy ebben legyek vele mert ez olyan ajándék ami nem csak nekem az hanem neki is.
A kérések közül talán ezt kérik, kérhetik a legtöbben a prostituáltaktól. Köszönhető ez annak, hogy előtérbe kerültek a távol-keleti gyártású erotikus játékok, rajzok de az egyre bővülő erotikus filmezés, pornófilmezés is nagy hatással van a beöltözős erotikus szórakozásokra. Az erotikus munkával foglalkozók ezt felismerve néhány alap ruhadarabbal rendelkeznek amiben várják a vendégeiket. Ebben a kérésben elég sok extrém, bizarr vagy éppen meghökkentő kérés rejlik amit kapnak a szexmunkások.

Ahány ház annyi szokás vagyis kérés

A kérdés elég sokszínűséget és válaszlehetőséget hozott. Egyes prostituáltak kapnak ezektől eltérőbb, vagy éppen extrémebb kéréseket is. A bizarr, meghökkentő kérések, kívánságok az erotikus munkásokat elég nagymértékben megterhelik, mert nem lehet minden vendéghez külön alkalmazkodni. A vendégek meg talán ezért járnak prostituáltakhoz, hogy ezeket az extrém dolgokat megkapják, de akadnak, akadhatnak olyan kívánságok is amiket nem lehet teljesíteni. Az érem másik oldala, hogy ezekkel a kérésekkel viszont rengeteg pénzt lehet keresni.

Te is szeretnél sokat keresni?

Keress erotikus munkát az ErotikusMunka.info oldalon, jelentkezz rá és szólj barátnődnek is, hogy még többet keress.
Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 75 766 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

  • A fórum használata
  • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
  • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
  • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
  • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
  • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
  • Rejtett jelentkezők felfedése
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!