profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).
2023-11-23
(frissítve 3 hónapja)
82
megtekintés

A londoniak fel vannak háborodva, hogy az erotikus szolgáltatásait hirdető OnlyFans modell plakátja még mindig kint van

A londoniak fel vannak háborodva,

Erotikus munkáját hirdető óriásplakátok jelentek meg a londoni exóvónőről, Elizáról

Hiába a városiak lázadása, a város vezetősége nem tud mit tenni az üggyel kapcsolatban, Eliza Rose Watson szerint pedig nem szabad az online erotikus munka létezése kapcsán a homokba dugni a fejünket, inkább beszélni kellene a jelenségről.

Szexi óriásplakátokon hirdeti a saját magáról készült erotikus tartalmakat egy korábbi óvónő Londonban

Eliza Rose Watson a városszerte megjelenő plakátokon mindössze egy szűk melltartót visel - ez az erotikus hirdetés pedig sokaknál kiverte a biztosítékot. Azt csak mellékesen tegyük hozzá, hogy millió ilyen és ehhez hasonló plakát mellett megyünk el nap mint nap, legyen az egy fehérnemű márka, parfüm, dekorkozmetikum vagy akár bútorüzlet reklámja, így ez a támadás inkább mondható személyesnek, a nő mostani munkája ellen.A 34 éves egykori óvónő határozottan állítja, esze ágában sincs leszedetni hirdetéseit, amin az OnlyFans- és az Instagram-fiókját népszerűsíti, hogy még több követője legyen, így indirekt módon magát az erotikus munkát is hirdeti.

Hiába panaszolták be többen is a reklámfelügyeletnél, a hatóság végül jóváhagyta az erotikus tartalmú plakátokat.Eliza Rose Watson a TalkTV egyik legutóbbi műsorában azt mondta, hogy szerinte csak károkat okozunk azzal, ha a szőnyeg alá söpörjük az online szexmunka létezését.

Az erotikus modell úgy véli, hogy a jelenségről inkább beszélni kell, nem pedig azon rugózni, hogy helyes-e vagy sem, mivel úgysem fog megszűnni.

Eliza plakátjai különösen nagy vitát váltottak ki a London északnyugati részén található Harrowban, miután a környékbeli lakosok aggodalmukat fejezték ki az iskola közelében megjelenő pikáns hirdetések miatt. Akadtak olyanok is, akik összefirkálták a plakátokat és azt írták rá, hogy „tartsátok távol a pornót az utcáinktól”.

Az egykori óvónő állítólag havi 200 ezer fontot, vagyis közel 90 millió forintot zsebel be a szexi fotókkal és videókkal

A műsorban azt mondta, hogy semmilyen különbséget nem lát a buszmegállókban látható alkoholreklámok és a saját hirdetései között, de végül hat nap után leszedte a saját plakátját a szóban forgó iskola közeléből.

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu

Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 77 973 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

  • A fórum használata
  • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
  • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
  • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
  • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
  • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
  • Rejtett jelentkezők felfedése
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!