profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).
2023-07-05
(frissítve 5 hónapja)
92
megtekintés

Alig pár hónap elég volt, hogy a top alkotók közé kerüljön, és milliókat keressen az OnlyFans profiljával Molnár Anikó

Alig pár hónap elég volt,

A valamikori valóságshow celeb havi 5 milliót OnlyFans fiókjával

Molnár Anikó február közepén regisztrált az OnlyFansre, ahol meztelen és pikáns erotikus képeire és videóira fizethetnek elő a felhasználók, ami szintén az erotikus munkák egyik fajtája.

Az erotikus filmezés, fotózás bejött neki, azóta rendületlenül szinte minden portál cikkez róla, ami valószínűleg köszönhető a marketing csapatának is, amire nagyon büszke. Eltekintve a visszaélések problémájától, elégedett munkájával és a havi több millió forintos tiszta keresetével, állítja: „Tisztességes munkából képtelenség megélni az országban”

Az mondjuk más kérdés, hogy a közösségi médiában hozzászólok nem igazán értik a kijelentést, mivel véleményük szerint sosem volt példa arra, hogy tisztességes munkából próbáljon megélni Anikó.Ez azonban őt kicsit sem izgatja, ahogy az Insta profilján is írja: "Akik szeretnek, visznek előre. Akik utálnak, egyenesen tolnak előre!"

Pár hét alatt az erotikus tartalmakat szolgáltató oldal legnépszerűbb felhasználói közé került, és a képei 800 ezer forintot hoztak. Elárulta, most mennyit keres a képeivel.

Van, hogy akár havi 5 millió forintot is megkeresek, de ebből azért keményen kell adózni

A bevétel 20 százalékát pedig ezen felül még leveszi az anyacég. Ki kell fizetni a fotósokat, kollégákat is, egy részét vissza kell forgatni a tartalmak gyártásába, ruhákra, fehérneműkre, cipőkre, de így sem panaszkodom.

Molnár Anikó szerint nincs miért szégyenkeznie amiatt, mivel keres pénzt.

A 47 éves híresség szerint lehet, hogy a jövőben szexuális tartalmakat is feltesz az oldalára, hisz nincs kinek elszámolnivalója, se férje, se gyermeke, akik előtt szégyenkeznie kellene. Ráadásul húsz éve azt hallgatja, hogy lotyónak nevezik, aki a testéből él, pedig ez nem volt igaz. Ezek után nem bánja, hogy erotikus fotói jelentik az egyik pénzkeresési lehetőségét.

"Nincsen gazdag férjem, aki majd egyengeti az életemet, egyedül rajtam áll, hogy életem végéig párizsis szendvicsen élek-e, mert tisztességes munkából képtelenség megélni ebben az országban."

Forrás: femina.hu

Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 75 764 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

  • A fórum használata
  • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
  • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
  • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
  • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
  • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
  • Rejtett jelentkezők felfedése
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!