profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).
2018-11-21
(frissítve 6 hónapja)
2430
megtekintés

Álmomban már láttalak, avagy erotikus álom amit a prostituált valósít meg

Álmomban már láttalak, avagy erotikus

Erotikus munkával foglalkozók mesélnek kuncsaftjaik különleges kéréseiről

Az álmokban megjelenő erotikus jelenetek, történetek vagy éppen szexképzelgések nem is kicsit vannak hatással azon emberekre akik emlékeznek az álmaikra.

Erotikus álmok és a szexmunkások

Az erotikus munkások számtalan olyan történetet tudnak mesélni, ahol a kuncsaft álomképét kellett megvalósítani. Bármennyire is azt képzeljük, hogy nincsenek hatással az életünkre az álmaink, ez korántsem így van. Erotikus munkások mesélnek arról, hogy vendégeik milyen furcsa, álmaikban megjelenő kép után mennek el hozzájuk, és veszik igénybe erotikus szolgáltatásaikat. Az álmok összefüggésben vannak a mindennapokkal, és a vágyainkkal. Az erotikus vágyakat legjobban a prostituáltak tudják megvalósítani.

A férfiak titkos szexálmai

A szexmunkások szerint általában nagyon sokféle szexálom van, de szinte mindenkinek volt pár olyan amikre emlékeznek. A prostituáltak szinte egytől egyig emlékeznek egy BDSM tipusú kérésre, mert ezen kívánságok teljesítéséhez több kell mint szimpla szexkapcsolat. Ehhez bizalom kell, ami csak akkor érhető el, ha többször visszamegy valaki egy dominánshoz, hogy közösen töltsenek el pár órát az erre a célra kialakított, és jól felszerelt szobákban. A kért lehetőségek azonban sok esetben gátat szabnak az efféle kéréséknek, ezért arra kértük a prostituáltakat, hogy mondják el mely kívánságokat kérik a legtöbben.
bdsm erotikus munka

Az erotikus álmok és a megvalósíthatóság

A kérések között vannak a korra jellemző kérések, vagy éppen az aktuális erotikus fantáziánk szüleményei, és akad egy olyan erotikus álom, amit minden erotikus munkával foglalkozót érintett már, halott róla, részt vett benne, jó vagy rossz volt, de mindenképpen nyomot hagyott mint a kuncsaftban mint pedig a prostituáltakban.
Az örök klasszikus amiről szinte minden férfi álmodozik, sokaknak ez az álom álom marad, de akkor is álmodnak róla: Két nővel vagy hárommal...
Igen szinte minden vendég álmodott róla, ha nem is álmában, de erotikus fantáziájában biztosan. Ehhez nem elég egy szexmunkás ehhez több kell, és persze megfelelő privát lakás, vagy bordélyház, ahol ezt meglehet valósítani.
Számunkra a vendég megelégedettsége a legfontosabb, ezért többször is részt vettem ilyen erotikus szolgáltatásban.
Ez valóban a kuncsaftok legféltettebb, és talán ezen erotikus álma valósítható meg a legkönnyebben. A prostituáltak többsége is szeret részt venni ilyen kihívásban, ráadásul ez sokkal nagyobb bevétellel is jár számukra. Senki ne képzelje azt, hogy a szexmunkások csak a pénzért vállalják be ezt, ehhez valamilyen formában vonzódni is kell, de viszont azt is el kell ismerni, hogy az erotikus munkával foglalkozók is pénzből élnek.
Amikor a titokzatos vadidegenekkel robban a gyönyör...
Ez egy kicsit vad, de őszinte. Az erotikus munkások van, hogy idegenek, és csak egyszer dolgoznak együtt egy kuncsaft kegyeiért. Persze az is igaz, hogy a szexálmok is ilyenek, hiszen sok esetben olyan nőkről álmodoznak a kuncsaftok akiket nem is ismernek, vagy éppen ilyenkor a férfiak arról is álmodhatnak, sőt az erotikus munkások is alátámasztják, hogy ilyenkor a hétköznapi kinézetű szexmunkások kerülnek előtérbe.
táncos munka lányoknak

Erotikus álmok és a táncos lányok

A rúdtáncos lány csak nekem táncolt....
A megvalósítható erotikus álmok nem csak a szexmunkában vannak jelen sok esetben erotikus táncos munka vagy gogo tánc is felkerül az álmok listájára, akár hívhatjuk erotikus bakancslistának is, ahová olyan vágyak és álmok kerülnek fel amik erősen erotikus vagy szextartalmúak, és csak erotikus munkával foglalkozók tudják teljesíteni ezeket.

Te is tudnád teljesíteni a kuncsaftok erotikus kéréseit?

Ha a válaszod igen, akkor ne habozz, jelentkezz az ErotikusMunka.info oldalon található erotikus munka hirdetések egyikére, és keress sok pénzt szórakozva.
Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 75 765 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

  • A fórum használata
  • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
  • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
  • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
  • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
  • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
  • Rejtett jelentkezők felfedése
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!