profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).
2023-06-26
(frissítve 5 hónapja)
117
megtekintés

Béres Anett nem fogja vissza magát, ha OnlyFans munkáról, illetve erotikus tartalmakat gyártó lányokról kell véleményt alkotni

Béres Anett nem fogja vissza

"INKÁBB ÉHEN HALNÉK" - Béres Anett nem vállal erotikus munkát sem most, sem később

Bár 2023-ban fő az elfogadás, valamint az ítélkezésmentes bánásmód, Béres Anett mégis egészen érhetően kifejezte véleményét azokról a lányokról, akik OnlyFans profilból élnek. Nem fogta vissza magát a valóságshow-sztár az általa megosztott posztban, ami tisztán tükrözi a véleményét az online erotikus munkákról.

A történet úgy kezdődött, hogy meglepő üzenetet kapott Béres Anett: Az Instagram-oldalán osztotta meg a korábbi valóságshow szereplő, hogy egy Onlyfans-modelleket "közvetítő" cég üzenetet írt neki, amiben arról érdeklődtek nála, hogy lenne-e kedve regisztrálni a weboldalra, ahol általában erotikus képeket készítenek a nők magukról.

Béres Anett erre rögtön kifejtette, hogy inkább éhen halna, mint hogy ezzel keresse a kenyérre valóját, és odaszúrt a webhelynek is.

Anett válaszolt a az erotikus munkát hirdető cég megkeresésére:

Szia! Sértőnek érzem ezt az üzenetet! Inkább éhen halnék, minthogy erre az oldalra regisztráljak! Sajnálatos, hogy ez egy megélhetési lehetőség manapság.

Anett a 24 óráig elérhető sztorijában hosszabban is kifejtette, hogy mit gondol az erotikus képfeltöltő oldalról, és azokról, akik ezzel foglalkoznak:

"Ezt az üzit ma kaptam! Nagyon sajnálom, hogy lányokat erre buzdítanak, hogy ebből éljenek meg! Nyilván nem én vagyok az egyetlen, akiknek ezt elküldik! Sajnos sokan a nagy pénz reményében, élnek is a lehetőséggel." - utalt a mostanában felkapott Onlyfans-modellekre Anett.

Az már csak mellékes, hogy így ingyen reklámot kapott az erotikus munkákat toborzó insta profil...Hazai pályán több celeb is nyíltan vállalja (sőt, promótálja), hogy erotikus képekkel keresik a pénzüket, ilyen Molnár Anikó, és a Nagy ő korábbi szereplője, Árpa Attila kiszemeltje Bea is. De többek közt Anett legjobb barátnője, Sáfrány Emese is erotikus karrierről váltott nem is olyan régen.

Így tehát szerintünk egy picit ellentmondásos a poszt, ami egyszerre reklám és negatív komment is.

Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 75 766 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

  • A fórum használata
  • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
  • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
  • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
  • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
  • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
  • Rejtett jelentkezők felfedése
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!