profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).
2023-11-29
(frissítve 8 hónapja)
361
megtekintés

Egy magyar OnlyFans modell 15 millió forintot keresett erotikus munkával, a NAV adóellenőrzést tartott nála

Egy magyar OnlyFans modell 15

Az OnlyFans modell 15 milliót keresett erotikus munkával, a NAV lecsapott

Egy celeb mintegy 15 millió forintot keresett azzal a típusú erotikus munkával, hogy felnőtt képeket és videókat töltött fel az internetre.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ellenőrzést tartott nála azért, mert elmulasztotta feltüntetni bizonyos erotikus munkából származó bevételét a bevallásában.

A NAV csütörtökön közölte az MTI-vel, hogy a híresség a brit OnlyFans nevű közösségi platformon keresztül szerezte bevételeit.

Az OnlyFans munka lehetővé teszi, hogy a rajongók havidíj ellenében láthatják a „formás idomokról” készült erotikus képeket és videókat, emellett extra díjért pedig egyedi kéréseiket is megfogalmazhatták.

"Az online platform összeköti a kreatív tartalomgyártókat és rajongóikat"

- így fogalmaztak az online felületről.További részletezésük szerint az erotikus tartalomgyártó korábban megszerezte az adószámát tevékenységéhez, azonban a képek feltöltéséből származó bevételét nem jelentette be az adóbevallásaiban.

A NAV kapcsolatba lépett a számlavezető bankkal, és a banki kivonatokon egyértelműen lehetett látni a külföldről származó jövedelmet.

A jogkövetési vizsgálat után a híresség önellenőrzést végzett a bevallásaiban, és ennek eredményeként közel hárommillió forinttal emelkedett az fizetendő adója.

Az ilyenkor kötelező önellenőrzési pótlékkal együtt az adóbírság, a mulasztási bírság és a késedelmi pótlék fizetése alól is mentesült az adózó.

A legjobb megoldás az, ha időben érdeklődsz az adózási kötelességekről, így elkerülheted a kellemetlen meglepetéseket egy NAV ellenőrzés során. Erről itt találhatsz bővebb információkat!

Rengeteg pénz van az OnlyFans munkában

Az OnlyFans nevű online platform, amelyet szexmunkások, zenészek, hírességek és mások használnak, többségi tulajdonosa 338 millió dollár osztalékot vett ki a vállalatból.

Az anyavállalat, a Fenix International szerint az éves nyereségük több mint félmilliárd dollárra nőtt.

Az OnlyFans platform jelenleg több mint hárommillió alkotónak biztosít felületet, és közel 240 millió felhasználót szolgál ki.

Az Egyesült Királyságban székhellyel rendelkező Fenix egyetlen részvényese, Leonid Radvinsky személyes vagyonát pedig több mint 2 milliárd dollárra becsülik.

Forrás: index.hu

Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 82 181 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

  • A fórum használata
  • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
  • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
  • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
  • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
  • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
  • Rejtett jelentkezők felfedése
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!