profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).
2023-12-08
(frissítve 6 hónapja)
139
megtekintés

Egy rokon elküldte a családnak az OnlyFans modell meztelen fotóit, ezért kitagadták az erotikus munkája miatt

Egy rokon elküldte a családnak

Erotikus munka és meztelen fotók miatt tagadta ki a család az OnlyFans modellt

Kayla Jade East Ausztrália egyik legfelkapottabb erotikus modellje, kimondottan ismert az OnlyFans erotikus munkát végző nők körében. Első évében már több mint egymillió ausztrál dollárt sikerült összegyűjtenie, azonban a sikernek komoly ára volt.

Kayla Jade East, a 29 éves nő, két évvel ezelőtt döntött úgy, hogy kipróbálja szerencséjét az előfizetéses OnlyFans platformon, ahol az erotikus munka során felnőtt tartalmakat oszt meg magáról - derül ki a Daily Star cikkéből.

Azt állítja, hogy élvezi az erotikus munkáját, melyben sikeres is.Gyors siker és magas kockázatok az OnlyFans munka világában

Rövid idő alatt a platform legkeresettebb OnlyFans modelljei közé emelkedett, és az első évében már több mint egymillió ausztrál dollárt (közel 230 millió forintot) keresett.

Tudatában volt annak, hogy előbb vagy utóbb a családja és barátai is értesülnek erotikus foglalkozásáról, és minél nagyobb a sikere, annál nagyobb ennek a kockázata.

Azonban hamarabb lebukott, mint ahogy azt előzetesen elképzelte.

Egy rokona előfizetett az OnlyFans oldalára, képernyőmentéseket készített az erotikus fotóiról, majd ezeket elküldte a családi csevegőcsoportba.

Ezt követően az erotikus munka miatt több családtagja véglegesen megszakította vele a kapcsolatot.

View this post on Instagram

A post shared by Kayla East (@kaylajadeeast_)Kayla-t megrázta, hogy engedélye nélkül szóltak családjának erotikus munkájáról

Egyrészt azért, mert a képeket lementő rokon nem próbált meg először vele beszélni, és másrészt azért, mert ha már úgy döntött, hogy ezt tényleg megteszi, szolidabb módszerrel is tájékoztathatta volna a családot, vagy akár kevésbé explicit fotókat is megoszthatott volna velük.

Kayla hozzáteszi, hogy amit a rokon tett, nem csupán jogellenes,

de rendkívül eltökéltnek kellett lennie annak érdekében, hogy megtalálja az adott fotókat, mivel azok nem azonnal jelennek meg az előfizetők számára, hanem keresni kell őket.

A nő elmagyarázta, hogy fájdalmas számára, hogy a rokonai kizárólag az erotikus munkája miatt szakították meg vele a kapcsolatot, de ha ez a döntésük, elfogadja.

View this post on Instagram

A post shared by Kayla East (@kaylajadeeast_)Megbántottak, de ha valaki nem tud úgy elfogadni, amilyen vagyok és amit csinálok, akkor ez van.

Szerinte a siker a megfelelő bosszú.

Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 80 522 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

  • A fórum használata
  • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
  • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
  • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
  • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
  • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
  • Rejtett jelentkezők felfedése
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!