5 fő indok amiért a férfiak elmennek egy körre a prostituálthoz

A vendégek döntő többsége azért jár prostituálthoz, mert valami különlegességre, szokatlanra vagy egyedi szexuális élményre vágyik, de az is lehet, hogy az első miatt...

Miért járnak a vendégek prostihoz?

Az erotikus munkával foglalkozókhoz, vagy mondjuk így prostihoz nem csak a szex miatt járnak az ügyfelek. Sok esetben csak másodlagos vagy éppen egy plusz a szolgáltatások palettáján. Az esetek döntő többségében öt indok jelenik meg első körben arról, hogy miért járnak a férfiak prostihoz. A listából kiderül majd, hogy sok esetben a munka, a család vagy pont a család hiánya játszik döntő szerepet abban, hogy a férfiak erotikus munkával foglalkozóknál keresek a gyönyört, úgymond pénzért vett boldogságot.

Az 5 fő indok amiért a férfiak felkeresnek egy prostituáltat:

1. - Még szűz vagyok

Sokan cikiznek mert még szűz vagyok, barátom azt mondta menjek el egy prostihoz.
Bármilyen meglepő is még mindig ez áll a lista élén, pedig sokak szemében ez egy régimódi hagyomány, ami mára már elfeledésbe merült, de mint s szexmunka a hagyomány sem. Mint látható ez mégis egy igen élő hagyomány és sok esetben a fiatal fiúkat apjuk fizeti be egy egy prostituálthoz, hogy jó kezekbe tudja a fiát. Erről ugyan a fiatal fiúk ritkán, vagy soha nem beszélnek, de mégis ez a helyzet.
erotikus munka lányoknak

2. - Megértésre vágyom

Azért járok szexmunkáshoz, mert ő meghallgat, és ha utána még egy jót szexelünk is jobban érzem magam.
A lista második helye igen erős küzdelemben ez az indok került, a férfiak ugyanis mára már nem csak a szex miatt járnak prostituálthoz, hanem azért is, mert sokak feszített tempóban élnek, és kevés figyelmet kapnak. Sajnos sok esetben ez vonatkozik a családi életre, az otthonra a feleség vagy élettársra aki nem vagy csak keveset foglalkozik a párjával.

3. - Otthon nem kapom meg amit szeretnék

Az otthoni szex már hétköznapi, valami újat szeretnék kipróbálni amit otthon nem lehet.
A párkapcsolatokban a szexuális élet igen ellaposodik, egysíkú lesz. Sok esetben ez nem csak az egyik vagy a másik fél hibája, hanem ez egy összetett probléma a tartós kapcsolatokban. Sajnos ez egyben sok esetben választóvonal, elválasztó vonal is.

4. - Nincs állandó partnerem

Nekem kell kapcsolat és a hozzá tartozó szex is, de mivel nincs állandó partnerem sok esetben inkább eljövök egy prostituálthoz.
A szexmunkásokhoz sokan csak a napi szexért járnak, ezek többnyire egy adott vendégek akik úgymond visszajárós vendégei a prostituáltnak.
szexmunka lányoknak

5. - Csak azért mert élvezem a szexet

Szexfüggő vagyok, azért járok prostituálthoz, de mindig máshoz, mert szeretem a szex minden formáját, és sok mindent megszeretnék tapasztalni. Számomra fontos a változatosság és minden szexmunkás más...
A hivatásos örömlányoknak mindig vannak egyedi, extrém kéréseket felvonultató ügyfelei. Az esetek döntő többségében egy olyan kuncsaft van aki azért jár prostituálthoz mert még egy skalpot szeretne begyűjteni a gyűjteményébe.
Minden vendégnek megvan a saját indoka amiért erotikus munkáshoz jár, de a mindennapokban ez az 5 indok vezeti a listát.

Szeretnél te is sokat keresni, hogy megtudj venni mindent, vagy éppen megvegyenek neked?

Keress erotikus munkát az ErotikusMunka.info oldalon, és jelentkezz, hogy ne legyenek anyagi gondjaid.