profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).
2018-10-18
(frissítve 1 éve)
1787
megtekintés

Ez az 5 fő indok szerepel a férfiak listáján, ha prostituálthoz mennek

Ez az 5 fő indok

5 fő indok amiért a férfiak elmennek egy körre a prostituálthoz

A vendégek döntő többsége azért jár prostituálthoz, mert valami különlegességre, szokatlanra vagy egyedi szexuális élményre vágyik, de az is lehet, hogy az első miatt...

Miért járnak a vendégek prostihoz?

Az erotikus munkával foglalkozókhoz, vagy mondjuk így prostihoz nem csak a szex miatt járnak az ügyfelek. Sok esetben csak másodlagos vagy éppen egy plusz a szolgáltatások palettáján. Az esetek döntő többségében öt indok jelenik meg első körben arról, hogy miért járnak a férfiak prostihoz. A listából kiderül majd, hogy sok esetben a munka, a család vagy pont a család hiánya játszik döntő szerepet abban, hogy a férfiak erotikus munkával foglalkozóknál keresek a gyönyört, úgymond pénzért vett boldogságot.

Az 5 fő indok amiért a férfiak felkeresnek egy prostituáltat:

1. - Még szűz vagyok

Sokan cikiznek mert még szűz vagyok, barátom azt mondta menjek el egy prostihoz.
Bármilyen meglepő is még mindig ez áll a lista élén, pedig sokak szemében ez egy régimódi hagyomány, ami mára már elfeledésbe merült, de mint s szexmunka a hagyomány sem. Mint látható ez mégis egy igen élő hagyomány és sok esetben a fiatal fiúkat apjuk fizeti be egy egy prostituálthoz, hogy jó kezekbe tudja a fiát. Erről ugyan a fiatal fiúk ritkán, vagy soha nem beszélnek, de mégis ez a helyzet.
erotikus munka lányoknak

2. - Megértésre vágyom

Azért járok szexmunkáshoz, mert ő meghallgat, és ha utána még egy jót szexelünk is jobban érzem magam.
A lista második helye igen erős küzdelemben ez az indok került, a férfiak ugyanis mára már nem csak a szex miatt járnak prostituálthoz, hanem azért is, mert sokak feszített tempóban élnek, és kevés figyelmet kapnak. Sajnos sok esetben ez vonatkozik a családi életre, az otthonra a feleség vagy élettársra aki nem vagy csak keveset foglalkozik a párjával.

3. - Otthon nem kapom meg amit szeretnék

Az otthoni szex már hétköznapi, valami újat szeretnék kipróbálni amit otthon nem lehet.
A párkapcsolatokban a szexuális élet igen ellaposodik, egysíkú lesz. Sok esetben ez nem csak az egyik vagy a másik fél hibája, hanem ez egy összetett probléma a tartós kapcsolatokban. Sajnos ez egyben sok esetben választóvonal, elválasztó vonal is.

4. - Nincs állandó partnerem

Nekem kell kapcsolat és a hozzá tartozó szex is, de mivel nincs állandó partnerem sok esetben inkább eljövök egy prostituálthoz.
A szexmunkásokhoz sokan csak a napi szexért járnak, ezek többnyire egy adott vendégek akik úgymond visszajárós vendégei a prostituáltnak.
szexmunka lányoknak

5. - Csak azért mert élvezem a szexet

Szexfüggő vagyok, azért járok prostituálthoz, de mindig máshoz, mert szeretem a szex minden formáját, és sok mindent megszeretnék tapasztalni. Számomra fontos a változatosság és minden szexmunkás más...
A hivatásos örömlányoknak mindig vannak egyedi, extrém kéréseket felvonultató ügyfelei. Az esetek döntő többségében egy olyan kuncsaft van aki azért jár prostituálthoz mert még egy skalpot szeretne begyűjteni a gyűjteményébe.
Minden vendégnek megvan a saját indoka amiért erotikus munkáshoz jár, de a mindennapokban ez az 5 indok vezeti a listát.

Szeretnél te is sokat keresni, hogy megtudj venni mindent, vagy éppen megvegyenek neked?

Keress erotikus munkát az ErotikusMunka.info oldalon, és jelentkezz, hogy ne legyenek anyagi gondjaid.
Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 81 397 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

  • A fórum használata
  • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
  • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
  • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
  • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
  • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
  • Rejtett jelentkezők felfedése
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!