profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).
2018-11-20
(frissítve 6 hónapja)
3102
megtekintés

Így dolgoznak a prostituáltak Budapest határában minden nap

A budapesti prostituáltak egy nagy része az utcára kényszerül, hogy életét kicsit jobbá tegye. Megéri az utcán dolgozni? erre a kérdésre kerestük a választ.
Az erotikus munkával foglalkozók nagy hányada még ma is az utcán keresi meg azt az összeget amiből ő és családja megtud élni. A prostituáltnak nem csak azok állnak akik rendelkeznek lakással, hanem olyanok is akik ezt a mesterséget az utcán kénytelenek művelni. Ezen ősi mesterség alapjai szinte egyidősek az emberiséggel, ezért egyáltalán nem meglepő, hogy vannak akik nem privát lakásokban, vagy bordélyházban tudnak dolgozni, hanem az utcára kényszerülnek, amit olyan helyen tudnak végezni ami nem ütközik törvényi előírásokba.

Ki miért kényszerül prostituáltnak állni?

Vidékről kerültem fel Budapestre. A mindennapokba nem igazán tudtam beilleszkedni, ezért először egy bárban kezdtem el dolgozni. Jártak oda prostituáltak is akik az átlagnál jobban el voltak eresztve, és kipróbáltam. Most a bár mellett több éjszaka, vagy munka után is kijövök néha egy kis plusz keresetre.
Férjemmel elvesztettük a házunkat és hirtelen megoldás kellett, sajnos így pénz, és rendes munka nélkül ide kényszerültem, és nem bántam meg.
Sugarbaby voltam, majd egy privát lakásban dolgoztam. Mindkét változatnak vannak árny oldalai, ezért most kipróbálom ezt a lehetőséget is.
A magyarországi erotikus munkások döntő többsége anyagi indokok miatt kényszerül prostituáltnak állni, és a mindennapi megélhetésért küzd minden este. Vannak kirívó, sőt egyedi esetek is ami ezzel ellentétben nem motivációs tényező a mindennapi megélhetés, hanem van olyan eset is amikor a szexuális élet miatt választja. A döntő többség anyagi problémái sajnos néha az erotikus munkája rovására is megy.
szexmunka magyarországon

Mi a mindennapi motivációs tényező erotikus munkája során?

A lányok erre nehezen akartak válaszolni, sőt elsőre csak húzódozva próbálták a helyzetet megoldani, de végül válaszoltak:
Sokkal több pénzt keresek azzal, hogy az utcán is dolgozom, mint a bárban. Több pénz egyenlő jobb élet.
A családom mindennapjait tudom jobbá tenni, a kisfiamnak nem mondtam el mivel foglalkozom, így egy kis titkom is van amit nem szeretnék, hogy kitudódjon.
Számomra ez a pénzkeresés egyik formája, és jól keresek vele, erről nem akarok többet mondani.
A pénz elég nagy motivációs tényező az utcán dolgozó prostituáltak körében is. A mindennapokra gyors és egyszerű megoldás, persze egy kis rálátással akár tartalék is képezhető, vagy akár alapot adhat egy jobb élet kialakításának is.

Mennyire lehet az után jól keresni?

A kérdésre nem kaptunk pontos összegeket, csak elmondásokat arról mennyi is az annyi nap végén.
A legrosszabb este is annyit keresek mint a bárban egy hét alatt.
A hitelek törlesztése és egyéb kiadások után nem sok marad egyenlőre, de hamarosan elfogynak törleszteni valók és talán akkor jobb lesz.
Jól nézek ki, ezért többet is szoktam kérni mint más, nekem bőven elég vásárolgatni.
A szexmunkások bevételeit az utcán sok minden befolyásolja, így az is, hogy a hét melyik napja, vagy a hónap melyik napja. Az utcán sokan csak a hétvégén dolgoznak péntektől vasárnapig, de a napi megélhetésért küzdők minden nap kimennek.
erotikus munka budapesten

A pénz a legfőbb motiváció?

Ha egy tündér varázsütésére elmúlnának az anyagi gondok akkor is dolgoznának prostituáltként vagy abbahagynák a szexmunkát. Ezzel a mondattal kiegészítve kérdetük az erotikus munkásokat.
Valószínűleg kimennék, mert hiányozna, de lehet, hogy nem igazán nehéz kérdés. Az tagadhatatlan, hogy vannak benne jó dolgok is.
Én biztosan abbahagynám, ez ne kérdés.
Semmiképpen nem, már megszoktam ezt az életet, úgy érzem ez nekem való. Egyszerűen szeretek prosti lenni.
A szexmunkások többsége meggondolná, hogy erotikus munkát vállaljon, ha valami úton megkapná a mindennapok anyagi biztonságát.

Anyagi gondjaid vannak? Jobb életet szeretnél?

Merj változtatni jelentkezz az ErotikusMunka.Info oldalon erotikus munka ajánlatok egyikére és élj jobban.
Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 75 765 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

  • A fórum használata
  • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
  • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
  • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
  • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
  • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
  • Rejtett jelentkezők felfedése
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!