profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).
2023-06-24
(frissítve 1 éve)
294
megtekintés

Még a sztárpornósok is elkezdték valahol és nem feltétlenül erotikus munkával indultak a felnőttfilmes karrierjük előtt

Még a sztárpornósok is elkezdték

Étterem, erotikus munkák majd pedig a pornózás után tudományos karrier?

Angela White múltjáról és jövőjéről mesélt!

Nem kérdés, hogy senki sem született pornósnak, a mindenkori erotikus karriert befutott sztárok is kezdték valahol. A leggyakoribb forgatókönyv az erotikus tartalmak gyártása szokott lenni, ami kezdetben csak szexi fotókkal indul, ám ebben az esetben sokkal hétköznapibb a kiindulópont. Az ausztrál Angela White jelenleg az egyik legnépszerűbb pornófilmes, de már az erotikus munkák előtt is voltak munkái – erről beszélt az OnlyFans podcastjében Glenny Balls.

Egy divatipari cég, a David Jones egyik boltjában és a Burger Kingben is dolgozott a most 38 éves lány.

Balls megkérdezte, mi volt a legemlékezetesebb a gyorséttermi munkájában, amire a pornószínésznő azt felelete, hogy könnyen lehetett flörtölni a vendégekkel az autós kiszolgálásnál, mert nem volt közelben a főnök. Azt is megkérdezte tőle a műsorvezető, hogy akkor szexelt is vevővel a parkolóban, amire egy igen volt a válasz.

View this post on Instagram

A post shared by Only Stans (@onlystansshow)Szomorú hírt is közölt a videóban - beleunt az erotikus munkába, inkább tudományos pályára váltana

Az interjú nem sokkal azután történt, hogy White bejelentette, mintegy 900 (!!) erotikus jelenet után hamarosan hátat fordít a felnőttfilmek és pornós munkák világának. Bár eddig a pornózás mellett webcam modellként is dolgozott folyamatosan, esélyes, hogy azt is bevételi forrást is lezárja. Több komoly csatornának és podcastnek adott interjúja alapján úgy tűnik, a mainstream médiában vagy a tudományos életben tervez elhelyezkedni.

Az erotikus munkát végző lány a múlt hónapban részt vett egy konferencián a Kaliforniai Egyetemen – filmes hallgatóknak mesélt a karrierjéről –, majd onnan az Instagramján egy közös képet osztott meg Constance Penley-vel, a intézmény társadalom- és médiatudományi professzorával.

A tudományos tevékenységek továbbra is érdekelnek, szeretnék ide visszatérni a jövőben

Egyébként már így is van egyetemi végzettsége White-nak: a neves Melbourne-i Egyetemen genderszakán szerzett diplomát, azóta egy dolgozata egy szaklapban (The Routledge Companion to Media, Sex and Sexuality) is megjelent.

A Kaliforniai Egyetemen pedig harmadszorra vett részt vendégelőadóként, mert itt „a filmtudományi órán a pornográfiát komoly, vizsgálatra érdemes műfajként, a populáris kultúra részeként közelítik meg”.

Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 82 181 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

  • A fórum használata
  • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
  • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
  • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
  • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
  • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
  • Rejtett jelentkezők felfedése
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!