profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).
2023-06-20
(frissítve 1 éve)
307
megtekintés

Nem a legideálisabb forgatókönyv, hogy a lányod megtudja erotikus munkából élsz

Nem a legideálisabb forgatókönyv, hogy

Rebecca Goodwin sosem szerette volna titkolni erotikus munka karrirejét, azonban nem ez volt a terv...

Legidősebb lánya egy pincérnőtől tudta meg, hogy az anyja ismert pornós.

Természetesen a jelenlévők, az egész étterem is hallotta amint a pincérnő a pornós vendégről beszél, ha alapból nem lett volna elég kínos a helyzet.

Rebecca Goodwin közkedvelt erotikus tartalomgyártó az OnlyFans-en: több mint 14 ezren követik erotikus munkásságát. A TikTokon közel 275 ezer rajongója volt - most azonban ez a fiókja már megszűnt.

Online erotikus munkát rengeteg okból választhat magának az ember, az pedig, hogy kinek és miképp mondja el, a saját döntése kellene hogy legyen, azonban ennek az édesanyának nem volt választása.

Az angliai Chesterfieldből származó szexmunkából élő nő nyíltan szokott beszélni munkájáról, és mindig is azt tervezte, hogy a gyermekeinek is őszintén elmondja majd, mivel foglalkozik – persze majd csak akkor, amikor olyan korban lesznek, hogy értsék. Ez azonban így már nem valósulhat meg. Merthogy megelőzték.

Goodwin a TikTokon egy videóban mesélt arról, hogy a Karen’s Diner nevű étteremben felismerte egy pincérnő, aki a lánya előtt, sőt a vendéglátóipari egység összes vendége előtt nyilvánvalóvá tette, hogy egy ismert pornós étkezik épp náluk."Az összes lehetséges mód közül, ahogy a lányom megtudhatta volna, hogy pornóból élek, soha sem gondoltam volna, hogy az valósul meg, hogy egy alkalmazott szájából hangzik el, a Karen’s Dinerben."

Bár Goodwin nevetve mesél az esetről, szavaiból érezni lehet, hogy nem őszinte a mosolya – és a kommentelők egy része is meglehetősen durvának tartja az étterem alkalmazottjának tettét.

Mélyszegénységből a luxusig egyedülálló anyaként

A 29 éves Rebecca Goodwin korábban mesélt arról is, miért döntött az erotikus munkák mellett: nehezen tudta etetni két lányát, több mint egy hónapig étkezési utalványokból élt.

"Még azt sem engedhettem meg magamnak, hogy a lányomnak első születésnapi partit rendezzek."

Kétségbeesésből kezdett bele az erotikus karrierbe, de végül az első 10 nap már jóval több félmillió forintot keresett.

"Soha nem kerestem még ennyit egy hónap alatt. Most már tudtam venni egy 4 szobás házat és egy Porschét."

Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 81 394 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

  • A fórum használata
  • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
  • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
  • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
  • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
  • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
  • Rejtett jelentkezők felfedése
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!