profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).
2023-07-06
(frissítve 11 hónapja)
283
megtekintés

Tudj meg többet az erotikus masszázs munkákról 2023-ban! Típusok, leírások, ötletek

Tudj meg többet az erotikus

Tömör, rövid összefoglaló arról, amit tudnod kell, mielőtt erotikus masszázs munkára jelentkezel

Azok akik valaha belefutottak erotikus munka hirdetésekbe tapasztalhatták, hogy szinte mindig erotikus masszázs munka van írva akkor is, ha nem sok köze van a klasszikus masszázshoz. Ez amiatt lehet, mivel masszázs stúdióként tudják reklámozni tevékenységüket olyan szinten, hogy minden hostel, hotel tele van a névjegyükkel, de még a turista övezetekben Budapesten az autók szélvédője is erotikus masszázst kínaló szórólapokkal lesz megszórva már fél óra parkolás után is.

A magyar törvényekhez igazodva így tehát egy szürke zónában tudnak erotikus szolgáltatást reklámozni és nyújtani magas minőségben.

Ez nem jelenti azt, hogy minden erotikus masszázs munkát kínáló hirdetés csak nívós lehet, természetesen ebben az esetben is utána kell nézni az adott hirdetésnek / hirdetőnek. Ha maradunk a belföldi erotikus szalonoknál, akkor itt meg van a lehetőséged, hogy személyesen nézd meg a környéket, keress rá az adott hely nevére, esetleg egy személyes interjú keretében kérdezz rá a bejelentésekre, stb. Így könnyen elkerülheted az illegálisan működő és kizsákmányoló szervezeteket.

Ha kérdésedre nem kaptál kielégítő választ, még mindig tudsz érdeklődni Magyarország legnépszerűbb erotikus munka fórumában, ahol olyanoktól kaphatsz választ, akik már ismerik az adott helyet, dolgoztak ott, vagy épp rossz tapasztaluk volt.

Az erotikus masszázs munka még ha (bizonyos esetekben) szexmentes is, egy komoly döntés, mindig légy körültekintő és gondold át mielőtt belevágsz, milyen következményekkel számolhatsz.

Erotikus masszázs munkához végzettség?

Sokan gondolják, hogy mivel masszázs munkáról van szó, így kell valami előzetes képzés, vagy tapasztalat, mielőtt jelentkezhetnének. Ez nem teljesen van így - természetesen hasznos ha van előképzettséged - de a szalonok többségében vállalnak betanítást, ami lényegében a svéd masszázs alapjairól szól. Így teljesen kezdőként is szívesen várnak, a vendégek pedig általában nem akut derékfájásra keresnek megoldást egy erotikus masszőznél...Ha már megvan a kiszemelt masszázs stúdió, egyszerűen a holnapjukra tekintve is végig tudod nézni milyen masszázs típusokat nyújtanak és mennyiért, de lássuk az alapokat:

Leggyakoribb erotikus masszázs típusok:

 • Svédmasszázs
 • Frissítő masszázs
 • Tantra masszázs
 • Csúszka masszázs
 • Nuru masszázs
 • Yumeiho masszázs
 • Siacu masszázs
 • Prosztata masszázs
erotikus masszázs állás

Mindig előny a magas keresethez a csinos, dekoratív külső, mosolygós személyiség és a nyelvtudás!

Viszont nem csak masszőzként, de recepciósként is kiemelkedően jó fizetés várhat egy masszázs szalonban, ha beszélsz idegen nyelveket. Ha kedves és kommunikatív a személyiséged, de távol áll tőled az intimitás, akkor még így is dolgozhatsz masszázs stúdióban Budapesten.

Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 80 522 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

 • A fórum használata
 • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
 • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
 • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
 • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
 • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
 • Rejtett jelentkezők felfedése
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!