profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).

Magyarországon egyre többen válnak prostituálttá és erotikus munkát vállalnak

Én csak egy kurva vagyok, de nincsenek anyagi gondjaim. A mindennapok anyagi biztonságában élek.

Ki miért választotta az erotikus munkát?

Az erotikus munkák vállalása egyre jobban teret hódít, egyre többféle és fajta erotikus munkát lehet vállalni. Kezdve az egyszerű meztelen takarítástól a luxus prostituált szolgáltatásig. Magyarországon és ezen belül Budapesten a prostitúcióval foglalkozók száma az utolsó években soha nem látott mértékben nőt. A szexmunkából való megélés mindig része volt az emberiségnek, hiszen számos bizonyíték van arról, hogy a prostituáltak részét képesték a társadalomnak. Magyarországon is egyre elfogadottabb, hiszen törvényileg is elfogadott, így talán nem meglepő, hogy egyre többen vállnak erotikus munkássá és ezután ezzel látják el a családjukat.
Elváltam, és nehéz anyagi helyzetbe kerültem. Gondoltam kipróbálom, és az első éjszaka annyit kerestem, mint korábbi munkahelyemen 2 hét alatt...
Számos esetben valamilyen indok miatt lesz valaki prostituált. A prostituáltak szerint nem elég elhatározni az első lépést meg is kell tenni. Itt sincs ez másképpen, ez is kihatással lesz a további életre, de elsősorban az anyagi biztonság meglesz. Számos esetben ez az elsődleges cél.
A régi életemet és a régi céljaimat nem adom fel, mert egyszer szeretnék visszatérni oda...
A magyarországi prostituáltak többsége úgy gondolja, hogy ha kellő anyagi biztonságot megteremt, akkor abbahagyja. Persze ez sok mindentől függ, hiszen az életben semmi sem biztos, és bármikor vissza lehet térni az ősi szakmához. Ez elsősorban a megélhetési erotikus munkásokra vonatkozik, aki csak a könnyebb, vagy éppen a biztonságos megélhetés miatt választja az erotikus munkát.
erotikus munka ajánlatok lányoknak

A webkamerás munka is erotikus munka

Nem tudtam, hogy teremtsem elő a pénzt az iskolámra úgy, hogy sok szabadidővel rendelkezzek, és ne kelljen elmennem otthonról. Barátnőm mondta ezt a lehetőséget és kipróbáltam, bejött...
Számos esetben a fiatal főiskolásoknak, akik nehezebb körülmények között éltek a tanulmányaik megkönnyítésére vállalnak erotikus munkát, igen a webkamerás munka is erotikus munka. A legtöbb esetben itt ugyan csak a webkamerán mutatott erotikus műsorért fizetnek az ügyfelek, nem keveset, és a privát chat vagy privát műsorokért külön díjat számolnak fel a lányok. Persze a privát chatben vannak olyan ajánlatok is amelyek nem csak webkamerán nézhető, hanem valós ajánlatokat is kapnak.
Megkért, hogy töltsek egy éjszakát vele élőbe, bevallom elfogadtam, és nem bántam meg anyagilag és egyéb szex téren sem.
A webkamerás munka persze elsősorban nem erről szól, de a végletekbe ez is benne van. Az erotikus munkát mindenki először valami egyszerűbb műfajban próbálja ki. Webkamerás vagy éppen online Skype szex munka ahol csak online adásokat nézhet az ügyfél. Viszont el kell ismerni, hogy sok esetben az ügyfelek ennél többet szeretnének.
Webkam modell voltam, de azzal, hogy váltottam sokkal többet keresek. De nekem a visszakapott érzés is fontos, ezért a valós prostilét nekem jobban bejön... anyagilag mindenképp.
Mint ez esetben itt is az anyagi vonzat miatt váltanak a lányok és lesz belőlük szexmunkás. A szexmunkások sokkal keresettebbek és számos egyéb lehetőség van számukra, kezdve a privát lakásoktól a luxus escort munkáig.Ezt mindenkinek egyénileg kell eldöntenie, hogy az erotikus munka lehetőségek közül melyiket választja.
Számomra fontos a szex, és ha ezzel még pénz is keresek megéri számomra.
A prostituáltak egy része élvezettel végzi erotikus munkáját, bár mint látható a pénz is fontos szerepet játszik ebben. Az biztos, hogy aki élvezi is a munkáját az jobban is keres.
erotikus munka lányoknak

Meddig lehet erotikus munkával foglalkozni?

Aki akarja abba tudja hagyni, de miért tenném... Azzal, hogy jobban élek a keresetemből, és még félre is tudok tenni számomra nagyobb biztonságot ad.
Az erotikus munka nem csak a fiatalokról szól, egyre többen keresik a közép korú szexmunkásokat is. Az Erotikusmunka.info oldalon elég széles életkori megkötéssel keresnek erotikus munkásokat, szexmunkásokat. Ez is azt mutatja, hogy ez egy időtlen munka, nincs erősen életkorhoz kötve, sőt elég tág határok között mozog. Az anyagi biztonság sem csak a fiatalokról, hanem az idősebb korosztálynak is problémája.

Megéri erotikus munkát vállalni?

Számomra megéri, mert anyagi biztonság fontos a számomra.
Ez a bevétel segít elvégezni a tanulmányaimat, és talán egyszer sikerül a tanult szakmámban elhelyezkedni.
Sokkal jobban keresek mint a webkamerás munkával, és ebben jól is érzem magam.
Mint látható szinte mindenki azon a véleményen van, hogy erotikus munkájával anyagi biztonság mellett, jól is érzi magát ebben a munkában.

Üres a zsebed? Szeretnéd megtölteni?

Keres erotikus munkát és jelentkezz rá az Erotikusmunka.info oldalon.
Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 75 766 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

  • A fórum használata
  • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
  • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
  • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
  • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
  • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
  • Rejtett jelentkezők felfedése
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!