profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).
2023-12-11
(frissítve 4 hónapja)
75
megtekintés

Az OnlyFans modell szerint az erotikus munka jótékonykodás, ezért nem kellene adót fizetni érte

Az OnlyFans modell szerint az

Az erotikus munka szerintük jótékonykodás és nem kellene adót fizetni utána!

Állítja egy OnlyFans modell, aki megelégelte, hogy sokan nem veszik komolyan az erotikus munkát, de mégis adót kell fizetniük utána.

Nem érti, miért kellene adót fizetni az OnlyFans erotikus munka után, ha amúgy sem számít „valódi” munkának, bármi is legyen az.

Az ausztrál felnőttipari díjátadó gála női győztese, aki egyben OnlyFans-modell, Billie Beever, a Yahoo Lifestyle-nak elmondta, hogy azok az összegek, amelyeket az OnlyFans felnőtt tartalomkészítők álltanak a keresetükről, egyáltalán nem tükrözik a valóságot.Minél többen beszélnek az erotikus modellek az OnlyFans munka során megkeresett összegekről, annál kevésbé igaz általában.

A lányok gyakran csak a felét keresik annak, amit állítanak, és még ezt az összeget is le kell csökkenteni az adók és az OnlyFans részére fizetendő összeg miatt, hiszen az erotikus munka utáni bevétel 20%-a az OnlyFans-t illeti.

Az adóval kapcsolatban egyébként egy elég érdekes elmélete van:

Mindannyian olyan negatív üzeneteket kapunk, amelyekben azt mondják, hogy amit csinálunk, az nem minősül igazi munkának, és inkább keressünk egy valódi állást.

„Ha ez igaz, és a közvélemény is így vélekedik, akkor talán nem kellene adót fizetnünk, különösen úgy, hogy mi jóval többet fizetünk be, mint a legtöbb ember.” – véli Beever, aki néhány évvel ezelőtt még sírt egy videójában a koronavírus-járvány miatt.

Ekkor ugyanis emiatt egyre csökkent az előfizetőinek a száma és kevesebb pénze volt az embereknek, és mivel a klubok zárva voltak, nem tudott visszatérni a sztriptízhez.További érvei is vannak az adózás ellen a modellnek:

Miért lenne szükséges adót fizetnem a testrészeim után, ha úgy döntök, hogy azokkal keresek pénzt?

Egyébként is, az OnlyFans-en végzett erotikus munkáját gyakran érzi „közszolgáltatásnak” vagy „jótékonykodásnak”, különösen akkor, amikor az előfizetők egyedi kéréseit teljesíti.

Beever azt követően beszélt a lapnak, hogy az ausztrál adóhatóság közölte, szorosan figyelik az oldalt, hogy mélyebben megismerjék annak működését

Jelenleg üzleti vállalkozásként kezelik azt, ahogyan a modellek ott keresik megélhetésüket.

Egyébként a magyar adóhatóság, azaz a NAV is korábban kiadott figyelmeztetést az OnlyFans-en pénzt kereső erotikus modelleknek.

Tasha Paige OnlyFans munkát végez

A modell ausztrál kollégája, Tasha Paige, elmondta, hogy teljesen megdöbbent, amikor az adótartozását 86 ezer dollárra (közel 20 millió forintra) becsülték, majd kiderült, hogy valójában jóval magasabb, 176 ezer dollár (40 millió forint).

Paige korábban több mint egymillió dollárt keresett az oldalon, azonban az elmúlt évben kevesebb bevétel származott innen. Fel van háborodva az adóhatóságon, mert szerinte úgy adózik, mintha termékeket értékesítene.

Ez azt mutatja, hogy minket termékként kezelnek, mert azzal keressük a pénzt, hogy eladjuk magunkat az interneten.

Pedig szerinte nem adnak el semmit, minden virtuális.

Ezzel, vagy akár az egésszel egyetért az a magyar híresség, aki 15 millió forintot keresett az oldalon, de ezt elmulasztotta feltüntetni az adóbevallásában.

Erről a hírességről annyit lehet tudni, hogy nem Molnár Anikó, legalábbis ő ezt állítja.

Korábban beszélt arról, mennyit keres erotikus munkával a saját OnlyFans oldalán, amelyből már meg is tud élni.

Alig pár hónap elég volt,
2023-07-05
( 9 hónapja )
174
megtekintés

Alig pár hónap elég volt, hogy a top alkotók közé kerüljön, és milliókat keressen az OnlyFans profiljával Molnár Anikó

A valamikori valóságshow celeb havi 5 milliót OnlyFans fiókjával Molnár Anikó február közepén regisztrált az OnlyFansre, ahol meztelen és pikáns...


Forrás: 24.hu

Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 79 291 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

  • A fórum használata
  • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
  • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
  • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
  • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
  • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
  • Rejtett jelentkezők felfedése
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!